Renault Laguna Coupe, de la 23.300 de euro in Romania

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 06.04.2009
Renault a lansat aseara noul Laguna Coupe in cadrul unui eveniment organizat la Bucuresti. Preturile modelului variaza intre 23.277 si 23.950 de euro fara TVA, in functie de motorizare.

Renault a prezentat aseara, in cadrul unui eveniment organizat la Bucuresti, preturile oficiale ale lui Laguna Coupe. Prezentata in premiera in cadrul ultimului weekend de la Festivalul de Film de la Cannes, mult-asteptata versiune coupe a lui Laguna este complet diferita fata de berlina in ceea ce priveste forma exterioara si detaliile estetice, cu forme imprumutate cu succes de la conceptul Fluence, lansat in 2004i. Practic, principalele diferente fata de Laguna sedan sunt lipsa perechii posterioare de usi, curba accentuata si eleganta plonjata inspre spate si stopurile, acestea din urma reprezentand unul dintre elementele de baza ale modelului francez. Foarte interesanta si forma hatch-ului, cu doua nervuri care inainteaza spre centru.

Principala inovatie tehnologica care isi face aparitia pe Laguna Coupe este sistemul de directie integrala Active Drive, acesta dubland tractiunea frontala pentru un comportament excelent pe sosea. Isi face aparitia si o cutie de viteze inovativa - AJ0 - care dispune de sase rapoarte.

Laguna Coupe va dispune la inceputul carierei sale de piata in Romania de doua motoare, unul pe benzina si unul diesel, varfurile de gama ale versiunii berline.

Vorbim de Laguna Coupe 2.0 Turbo (170 CP si 270 Nm) si de Laguna Coupe 2.0 dCi (150 CP si 340 Nm). Preturile incep cu 23.277 euro CIP (27.700 cu TVA inclus) pentru versiunea diesel si ajung pana la 23.950 de euro CIP (sau 28.500 cu TVA) pentru varianta pe benzina.

La evenimentul de lansare al noului model a fost dezvelit in premiera in fata presei din Romania si noul Megane Coupe, model al carui pret pleaca in Romania de la 14.350 de euro cu TVA inclus pentru versiunea Dynamique 1.6 16V de 110 CP. Va reamintim ca Renault a anuntat luni si preturile versiunii hatchback a noii generatii Megane, al carei pret de baza este de 12.900 de euro cu TVA inclus.

Comentarii (14)

  • Adrian
    Laguna
    Pacat ca e renault...
    0 0
  • aaaaaaaaaaa
    nu
    pacat ca o strica partea frontala (faruri + grila)
    0 0
  • io man
    reno...
    n-are bah vere pe vino 'ncoa, aceeasi probl.-designul, la reno cred k il face femeia de serviciu, botul asta ma nerveaza rau....
    0 0
  • sdfsdfd
    fsdf
    Foarte tare. Daca nu ar exista Insignia si as avea si banii asta as lua.
    0 0
  • Bogdan
    f scumpa
    Preturi incepand de la 27.700e !!! F scump d.p. meu de vedere.
    0 0
  • Interesant
    Renault
    Interesanta ,chiar imi place (ma refer evident numai la design).....pacat ca este Renault .
    0 0
  • Mariuss
    Patetici
    Daca erea BMW pt. voi nu mai conta designul erea marfa ca "pot sa-l umilesc pe vecinu care symbol" nu? Revenind la masina nici mie nu-mi place!
    0 0
  • Ba voi sunteti dusi rau de tot.Cum dracu sa fie naspa cand cu mult mai putini bani, iti cumperi ceva mult mai tare decat Audi A5.Laguna Coupe este mult,mult peste Audi A5.
    0 0
  • cehea facut ma?! :p
    Hauoleu... nu ie bemveu, nu ie audi d'ala... ie d'astea frantzuze.... naspa frate.... ce stie frantzujii de design si arte... neste prosti.... lasa ca ia io un bemveu alb frumos si ii face io geamurili oglinda... uuaaaiiileeeeeuuuu..... daca nu e de la germania nu ne place ca ie prosti.... mi-a zis mie bulibasha ca sparlit un reno d'asta prin '80 si cica s-a bulit pe drum.... varzaaaa....
    Lasand totusi mistoul la o parte... cam scumpa, dar superba masina.
    0 0
  • Sa nu uitam ca este si o masina care vireaza cu toate rotile;).
    0 0
  • Design
    Comparand design-ul, Megane-ul 3 coupe mi se pare mult mai reusit decat Laguna Coupe, Si pretul este la jumatate. Pacat ca pe coupe-ul de Megane au lasat aceleasi motoare obosite de la versiunile precedente....
    0 0
  • spatele, interiorul si lateralele sunt frumoase/ reusite ............ dar botul este oribil ..........

    @gigi se pare ca esti orfan sau retardat.......... cand o sa urci vreodata macar 30 sec intre-un Audi ( indiferent de care si din ce an) sa nu mai zic sa il si conduci putin(pt ca nu ai fata de asa ceva) atunci mai vb........
    0 0
  • buna
    eu am avut modelul din 97 2000rti , 167cp . o masina trasnet am mers cu ea 120 000 si sa comportat excelent
    0 0
  • nelu' pudelu'
    pierdut manual de gramatica. il declar nul
    @io man:
    ie reno vere... si daca nuti convine, iati un bemveu (asta ca sa scriu pe limba ta)

    involuntar... ai laudat mult producatorul francez al carui nume se scrie RENAULT cinsiderand ca asa deseneaza femeia lor de servici (presupunand pe baza informatiilor de la tine ca au una singura, da' eficienta de numa'-numa')

    @mihai: nu-i bai. si honda prelude are 4WS, dar nu te ajuta decat la parcari si viraje la viteza mica. nu ai vrea sa vireze 4 roti la 180km/h :)

    in esentza, e usor cam scumpa dar nu shtiu ce dotari are. de banii astia ai putea lua foarte bine o honda acord cu toate gadgeturile aferente, si oricat de posesor de renault as fi.. nu pot sa nu ma inclin in fatza hondei
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru