Renault Laguna va primi un facelift pana la sfarsitul anului viitor

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 11.05.2009
Renault va opera un facelift asupra modelului Laguna pana la sfarsitul anului 2010. Francezii sunt nevoiti sa faca aceasta schimbare din cauza vanzarilor slabe ale modelului Laguna.

Renault evalueaza serios posibilitatea lansarii un facelift al modelului Laguna pana la sfarsitul anului viitor, la doi ani si jumatate de la debutul de piata al actualei generatii. Producatorul francez a luat aceasta decizie din cauza vanzarilor slabe pe care le-a inregistrat acest model pana acum. Versiunea facelift a lui Laguna ar putea sa apara odata cu lansarea noilor motorizari dCi pe care le pregateste Renault.

De data aceasta, designul lui Renault Laguna va cadea in mana lui Laurens van den Acker, fost la Mazda si inlocuitorul lui Patrick Le Quement in postul de sef de creatie a celor de la Renault.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (6)

  • ludovic
    comanda la restaurant.(gluma)
    un facelift la spate varog!
    3 3
  • un catelus
    miki comm tvr1 f1 http://www.formula1.com/photos/597x478/sutton/2009/d09esp1689.jpg
    3 2
  • E ok asa
    Arata super bine acum. Interior premium. Probabil francezii vor sa prinda la marea masa iubitoare de masini triste germane.
    2 8
  • Nici nu-i de mirare, Laguna s-a dovedit inca o data un mare esec. Daca prima generatie a fost cat de cat apreciata, cu cea de-a doua a inceput declinul si se pare ca a 3-a ii va pune capac.
    5 1
  • Jhonny Mnemonic
    Sincer acest model de Laguna,mi se parea una din cele mai urate masini din cele vazute de mine vreodata.Apreciez alte modele de la Renault,le aprieciez motoarele,siguranta,confortul,da' cu ultimul model Laguna au dat-o de tot cu oistea-n gard.Cand au aparut primele fotografii cu noua Laguna,am zis ca designeru' a fost femeia de servici.
    4 0
  • Fatza este primul lucru ce trebuie schimbat pentru ca masina aceasta sa aiba sansa de a arata partea ei buna.

    Dispretuiesc marca Renault dar ce se intampla cu Laguna e nedrept si cea mai mare parte din vina o au cei care au desenat fatza actualei generatii.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru