Renault lansează Captur S-Edition: ediția specială marchează lansarea motorului pe benzină de 1.3 litri de 150 CP

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 28.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a lansat Captur S-Edition. Ediția specială este disponibilă pe piața din Franța și marchează lansarea motorului de 1.3 litri și 150 CP. Noua unitate poate fi comandată fie cu o cutie manuală, fie cu una automată cu dublu-ambreiaj.

La finalul anului trecut, Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi și Daimler au lansat un nou motor în cadrul familiei Energy TCe. Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Renault a anunțat că propulsorul pe benzină de 1.332 cmc va fi introdus și pe SUV-ul Captur.

Pentru a marca lansarea versiunii de 1.3 litri cu 150 CP și 250 Nm, Renault introduce ediția limitată Captur S-Edition. Modelul poate fi comandat în nuanța Iron Blue cu plafon Etoile Black sau Platine Grey și cu jante de 17 inch cu design special. În același timp, francezii au pregătit și inserții în nuanța Gun Metal Grey.

La interior, clienții care comandă varianta Captur S-Edition vor primi un volan îmbrăcat în piele, praguri inscripționate "S-Edition", sistemul de infotainment R-Link Evolution, o cameră pentru mersul cu spatele, sistemul Easy Park Assist și tehnologia Blind Spot Warning.

Opțional, clienții vor putea bifa sistemul audio Bose, plafonul panoramic, scaunele încălzite și accesoriile de caroserie vopsite în nuanța Iron Blue.

Deși Captur S-Edition marchează lansarea motorului de 1.3 litri (TCe 150 cu transmisie manuală sau EDC), francezii vor oferi și alte propulsoare pentru ediția limitată. Astfel, SUV-ul constructorului din Hexagon va putea fi comandat cu unitatea TCe 120 (manuală sau EDC) și cu motorul diesel dCi 110.

Pentru moment, ediția specială este disponibilă doar pe piața din Franța. Vă reamintim că noul motor de 1.3 litri va fi oferit pe Captur și într-o versiune de 130 de cai putere (TCe 130), dar oficialii constructorului încă nu au anunțat data de lansare. 

Comentarii (5)

  • someone
    ei bine, acest captur tocmai a devenit o masina tentanta si muuult mai interesanta in clasa crossover-elor
    10 5
  • Un bord mai banal n-am mai vazut. Trebuie sa fii lipsit de simtul esteticului sa-ti petreci timpul in asa ceva.
    10 13
  • vezi-ti tu de drumul tau si lasa esteticul, poate dai de vre-un sinucigas si o sa iti dai seama ca l-ai calcat deja!
    4 2
  • Gheorghe
    Ce plastic oribil!!!
    1 4
  • empyrion
    Am impresia ca halucinati. Comparativ cu borduri gen Skoda sau VW, este o clasa peste, ca estetic.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru