Renault Megane Akaju: ediție limitată cu scaune încălzite cu masaj și tapițerie din piele

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault Megane a primit o nouă ediție limitată în Franța. Aceasta se numește Akaju și include scaune încălzite cu masaj, tapițerie din piele și sistem audio Bose.

Renault a anunțat lansarea unei versiuni limitate pentru compacta Megane, care este disponibilă începând din 7 iunie doar pe teritoriul Franței. Renault Megane Akaju se bazează pe lista de opționale a echipării Intens și beneficiază de o serie importantă de noutăți.

Printre ele se numără câteva și la exterior, cum ar fi jantele de liaj Grand Tour de 18 inch, logo-ul Akaju poziționat pe lateral sau geamurile spate fumurii.

Principalele îmbunatățiri se remarcă însă la interior, acolo unde scaunele față sunt încălzite și au funcție de masaj, în timp ce tapițeria este din piele. De asemenea, constructorul francez a inclus și un sistem audio Bose, disponibil și în echiparea standard.

Nu în ultimul rând, pe noul Megane Akaju își face debutul și navigația R-Link 2 compatibilă cu Android Auto și Apple CarPlay pe ecranul cu o diagonală de 8.7 inch. Această opțiune este acum disponibilă și pe echipările Zen, Business, Intens Limited și GT.

Presa internațională speculează deja că această ediție specială ar putea prefața lansarea unei versiuni Initiale Paris, așa cum există deja pe modele precum Clio, Captur, Talisman și Koleos.

Via Renault, Motor1

Comentarii (2)

  • tare...nuca
    6 4
  • Niciodata nu mi-au placut comentariile subiective .... dar de data asta nu ma pot abtine... SUPERB!
    5 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru