Renault Megane Coupe Ultimate, ediţie specială cu accesorii de design

de Bogdan Mirică
Vineri, 05.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault Megane Coupe va fi disponibil şi cu o versiune limitată, botezată Ultimate, care aduce multe detalii estetice noi, cu iz sportiv, şi o echipare bogată.

Renault va oferi o ediţie specială a actualului Megane Coupe, încercând să atragă clienţii care îşi doresc o maşină cu personalitate şi ceva mai multe accesorii de personalizare.

Versiunea se numeşte Renault Megane Coupe Ultimate şi, în ciuda numelui ameninţător, nu vine decât cu modificări estetice. Sub capotă se vor regăsi doar 130 de cai putere, în variantă diesel sau benzină. Asta înseamnă că lista de motorizări va include fie dCi-ul de 1.6 litri, fie „benzinarul” turbo de 1.2 litri.

La nivel exterior, Megane Coupe ultimate se inspiră de la versiunea GT Line, adoptând spoilere ceva mai sportive, finisaje lucioase, geamuri cu tentă şi un set de jante de 18 inch, din aliaj.

La interior, ediţia specială va beneficia de scaune faţă încălzite, de climatizare pe două zone, de volan îmbrăcat în piele, de un acoperiş panoramic, de pedale îmbrăcate în aluminiu, de aceleaşi finisaje lucioase ca la exterior şi de sistemul multimedia R-Link.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru