Renault Megane RS primeşte o versiune specială săptămâna viitoare

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 09.06.2011
Divizia sportivă a constructorului francez va dezvălui săptămâna viitoare o ediţie specială, maiputernică, a modelului Renaultsport Megane 250.

Renault se pregăteşte să aducă publicului un prim derivat al versiunii de performanţă Megane RS. Francezii intenţionează să-l prezinte oficial în cadrul săptămânii viitoare, testele fiind complet definitivate. Deşi există voci care vorbesc deja despre un succesor al performantului R26R, modelul aşteptat săptămâna viitoare (17 iunie) nu îşi propune să calce pe urmele acestuia.

Pentru a trezi interesul publicului, divizia sportivă a francezilor a lansat şi un scurt film, care urmăreşte testele echipei de dezvoltare pe Nurburgring, la volanul viitoarei declinări. Versiunea Megane RS promisă vine cu un design special, creat cu ajutorul a două nuanţe de vopsea, dar şi cu o serie de accesorii discrete.

Îmbunătăţirile se vor regăsi şi sub capotă, acolo unde motorul cu patru cilindri de 2.0 litri va oferi ceva mai mulţi cai putere şi ceva mai mult cuplu motor, insă nu suficienţi pentru a putea egala performanţele vechiului R26R. 

via | autocar

Comentarii (2)

  • poate ne puneti si un filmulet... vrem s-o vedem in actiune
    12 0
  • @fan
    http://www.youtube.com/watch?v=E22S3XH82Fw&feature=player_embedded
    e vorba probabil de inlocuitorul lui megane R26R.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru