Salonul Auto de la Geneva 2017

Renault pregăteşte o "surpriză electrică" pentru luna martie la Geneva, pe lângă deja anunţatul Captur facelift

Publicat Joi, 23.02.2017
de Daniel Popescu
Comenteaza 3
Renault pregăteşte o "surpriză electrică" pentru luna martie la Geneva, pe lângă deja anunţatul Captur facelift - Poza 1
Renault a dezvăluit că pregăteşte o "surpriză electrică" pentru Salonul Auto de la Geneva din luna martie, pe lângă deja anunţatul Captur facelift şi lansarea pe piaţa europeană a lui Koleos şi Alaskan.

Salonul Auto de la Geneva se anunţă unul interesant şi pentru cei de la Renault, care au anunţat joi planurile pentru primul eveniment major auto al anului de pe Bătrânul Continent.

Astfel, constructorul francez a dezvăluit că pregăteşte o "surpriză electrică", însă nu a menţionat dacă este vorba despre un nou model electric sau despre o îmbunătăţire a autonomiei pentru unele modele deja existente. Ultima variantă este însă puţin probabilă, întrucât Renault Zoe a primit un astfel de update în toamna anului trecut.

Piesa de rezistenţă va fi însă Renault Captur facelift, care a fost deja anunţat pentru Geneva încă de la sfârşitul anului trecut. Detaliile despre acesta sunt însă aproape inexistente, cu excepţia faptului că SUV-ul de segment B va împărţi platforma şi detaliile de interior cu Clio facelift. Tot la standul Renault vor fi prezentate noul Koleos şi pick-up-ul Alaskan, care îşi vor face debutul pe piaţa europeană în acest an.

Urmareste Automarket
Probabil însă că şi mai interesantă va fi prezentarea mondială a noului model Alpine, despre care Renault a publicat doar câteva fotografii cu caroseria şi a menţionat că va ajunge de la 0 la 100 km/h în 4.5 secunde. Ştim însă că primele 1955 de unităţi ale versiunii de producţie au fost deja comandate, urmând să fie grupate sub ediţia specială Premier Edition.

Între timp, Dacia va prezenta la Geneva noul Logan MCV Stepway, ale cărui informaţii oficiale au fost făcute publice miercuri.

Via Renault


Comentarii (3)

  • Ar fi fantastic, ca această surpriză electrică să fie Nissan Micra e-power !!
    1 4
  • daca era e-power trebuia ca NISSAN sa faca anuntul, nu crezi?
    2 1
  • Corect dle Vianu, am greşit!

    Sper atunci să fie Renault Clio e-power !!
    Ar fi fantastic
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru