Renault pregătește un nou concept: RS 2027 Vision va reprezenta viziunea francezilor pentru monoposturile de Formula 1 de peste 10 ani

de Daniel Popescu
Joi, 06.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault va lansa în luna aprilie conceptul RS 2027 Vision care explorează viziunea constructorului asupra modului în care vor arăta monoposturile de Formula 1 în 2027.

Renault a dezvăluit joi un teaser pentru următorul concept pe care îl va prezenta publicului cu ocazia Salonului Auto de la Shangai de la jumătatea lunii aprilie.

Noul concept poartă numele Renault RS 2027 Vision și prezintă modul în care constructorul francez anticipează că vor arăta monoposturile de Formula 1 peste un deceniu. În plus, francezii afirmă că o parte dintre tehnologiile acestui concept își vor putea face apariția pe modelele de serie ale constructorului în următorii ani.

"Acest concept exprimă intenția brandului de a rămâne în competiție pe termen lung. Renault este determinată să joace un rol major în evoluția Formulei 1 și să pună piloții în centrul sportului", afirmă Renault într-un comunicat de presă.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, conceptul va fi lansat și pentru a marca 40 de ani de la prima implicare a celor de la Renault în Formula 1.

Chiar dacă teaserul ne pune imaginația la încercare, există toate premisele ca Renault să lanseze un concept atractiv cel puțin din punct de vedere vizual.

Cea mai bună dovadă este Renault Trezor, unul dintre cele mai spectaculoase concepte prezentate cu ocazia Salonului Auto de la Paris din toamnă anului trecut.

Via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru