Renault pregătește un nou SUV compact: conceptul care anticipează lansarea versiunii de serie va fi prezentat la Moscova în 29 august

de Daniel Popescu
Marti, 26.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat un teaser cu partea frontală a conceptului unui SUV compact pe care îl va dezvălui oficial la Salonul Auto de la Moscova care va începe în 29 august.

Renault a anunțat marți primele informații despre lansarea unui concept cu ocazia Salonului Auto de la Moscova care va începe în 29 august. Constructorul francez afirmă că noul concept va fi un SUV compact și că acesta va primi o versiune de serie.

Nu este clar când va fi lansată versiunea de serie, însă aceasta va fi produsă la uzina pe care Renault o deține la Moscova. De altfel, Rusia va fi prima țară în care se va comercializa noul SUV compact, însă francezii menționează că modelul va fi unul "global", astfel că cel mai probabil va fi disponibil ulterior și în Europa.

Pe lângă aceste detalii, producătorul din Hexagon a publicat și un teaser cu partea frontală a conceptului, care scoate în evidență o grilă generoasă care are în centru sigla Renault. În plus, grila se întinde până aproape de zona blocurilor optice LED.

Publicația franceză Caradisiac susține că noul concept va anticipa de fapt lansarea unui SUV coupe și își bazează această afirmație pe o serie de fotografii spion apărute recent în presa spaniolă cu un prototip al constructorului.

De altfel, aceste informații sunt susținute și de faptul că Renault are deja în gamă un SUV compact, și anume Kadjar.

Via Renault, Caradisiac

Comentarii (4)

  • DACA-I PLACE LUI PUTIN ATUNCI O SA NE PLACA SI NOUA!!!!!!!!!
    6 4
  • rusii prefera SUV-urile germane, Reanault-ul este printre ultimile...
    0 2
  • @tng "Noul vehicul va fi o adevărată revelație pentru piața rusă de SUV-uri, întărind poziția de lider a Renault în Rusia, pe acest promițător segment care crește rapid."

    Găsim in alt articol. Se pare ca Renault-ul nu e așa ultimul....
    1 0
  • @tng....vine de la (na)tng?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru