Renault pregăteşte versiuni Gordini pentru Megane şi Wind

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.07.2010
Renault va lansa modelele Megane şi Wind în versiune Gordini, ediţie specială caracterizată de culoarea albastră a caroseriei şi de modificările estetice.

Esential

203 cai putere dezvoltă motorul de 2.0 litri instalat pe Clio RS.

După ce a readus fanilor săi bucuria de a vedea pe stradă albastrul tradiţional Gordini, Renault se gândeşte să lărgeasca gama cu două noi modele. După Clio şi Twingo, francezii se gândesc la compactul Megane şi la micul Wind, proaspăt lansat pe piaţa europeană.

Alăturarea logo-ului Gordini de numele celor două modele ar putea fi sinonimă cu creşterea resurselor de putere şi cu modificarea subtilă a designului. Ceea ce se ştie sigur este că ambele modele Gordini vor folosi culoarea albastră Bleu France pentru caroserie, animată de două dungi albe, trasate pe capotă şi acoperiş.

Sub capotă se va ascunde un şasiu sportiv, în timp ce în habitaclu elementele distinctive vor fi volanul îmbrăcat în piele, levierul schimbătorului cu logo-ul Gordini, scaune Renaultsport şi o serie de inserţii din aluminiu. Exteriorul va fi şi el personalizat cu extensii pentru spoilerele faţă şi spate, praguri laterale şi jante din aliaj.

Dacă în cazul lui Megane nu vor fi modificări importante la capitolul putere, Wind va beneficia în schimb de cel mai puternic motor al fratelui său mai mare, Twingo.

Nu este exclusă însă nici utilizarea motorului de 2.0 litri 16 valve şi 203 cai putere, regăsit pe Clio RS.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • interesant articol, interesanta descriere, dar...
    puteati sa puneti si voi mai multe poze... poate nu toti au o imaginatie asa dezvoltata...
    3 2
  • poze
    nu toti au o imaginatie asa dezvoltata
    dar la fel nu au toti mai multe poze ;)
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru