Renault România a premiat medaliații de la Olimpiadă cu 16 automobile

de Dragoș Băltățeanu
Miercuri, 15.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault România a premiat medaliații de la Jocurile Olimpice de la Londra cu 16 automobile. În funcție de medalia obținută, sportivii au primit un model Twingo, Megane sau Latitude.

Ne mândrim cu rezultatele delegației române la Jocurile Olimpice de la Londra și ne bucurăm foarte mult că putem să-i recompensăm pe sportivii români de performanță.

Thomas Dubruel
Director General Renault România
Renault România a premiat sportivii români medaliați la Jocurile Olimpice de la Londra. Sportivii olimpici au primit cheile de la mașini în cadrul unei gale organizate de Renault. În total, Renault România a oferit 16 autoturisme sportivilor români care au obținut o medalie, individual sau pe echipe, în cadrul celei mai importante competiții sportive a anului.

Sportivii care au fost recompensați de către Renault România sunt: Aur: Sandra Izbașa (gimnastică - sărituri), Alin Moldoveanu (tir - pușcă aer comprimat 10 m); Argint: Alina Dumitru (judo - categoria 48 kg), Corina Căprioriu (judo - categoria 57 kg), Roxana Cocoș (haltere - categoria 69 kg), Rareș Dumitrescu (sabie-echipe), Alexandru Sirițeanu (sabie-echipe), Florin Zalomir (sabie-echipe), Tiberiu Dolniceanu (sabie- echipe), Cătălina Ponor (gimnastică-sol); Bronz: Cătălina Ponor (gimnastică-echipe), Sandra Izbașa (gimnastică-echipe), Diana Chelaru (gimnastică-echipe), Diana Bulimar (gimnastică - echipe), Larisa Iordache (gimnastică - echipe), Răzvan Martin (haltere-categoria 69 kg).

Urmareste Automarket
Sportivii care au obținut medalia de aur au fost recompensați cu un Renault Latitude, iar cei care au primit medalia de argint au plecat acasă cu un Renault Megane.
Medaliații cu bronz au primit câte un Renault Twingo, același model fiind oferit și medaliaților cu argint sau bronz în cadrul competițiilor pe echipe.
 Astfel, unii sportivi au fost recompensați cu câte două autoturisme dacă au fost premiați atât individual, cât și cu echipa, așa cum este cazul gimnastelor Sandra Izbașa și Cătălina Ponor.

Via Renault România

Comentarii (12)

  • frumos gest. bravo renault romania.
    51 5
  • Foarte frumos gest. Bravo lor!
    32 4
  • Patriotul
    ce fete frumoase!
    17 4
  • Chuck Norris
    daca as castiga un samsung reno latitude i-as da foc imediat in fata celor de la reno!
    12 36
  • @Chuck Norris
    Intr-un stat in care poporul si guvernul isi bat joc de olimpicii care ne reprezinta, sunt sigur ca ei apreciaza si un "samsung reno". Dar ei nu sunt asa smecheri ca tine...
    23 7
  • Chuck Norris
    mai bine imi dadeau o nokia decat un samsung daca ar fi fost sa fiu ca ei,ce isi bat joc de chuck norris?sper ca data viitoare ca vw sau ford sa fie sponsor.
    9 24
  • Latitude e peste tot ce are Ford in gama in Europa. Doar Ford SUA are masini calumea.
    14 4
  • AndreiRN
    Deci francezi daruiesc masini sportivilor romani dar putini isi dau seama ca aceste masini sunt platite de cetateni romani fiind parte din costul de reclama.
    Oricum bravo lor si sunt interesat sa stiu daca sportivi trebuie sa plateasca taxele pt aceste cadouri.
    In US cei ce s-au intors cu medalia de aur au de platit $9000 in taxe pe venit.
    5 4
  • la cei care au luat bronz mai bine le dadea un Duster
    9 7
  • dupa cum ai observat nu Dacii s-au dat, ci Renault-uri

    s-a facut o promovare a Renault in Romania acesta fiind sponsorul principal al COR ;)
    10 1
  • AndreiRN
    Daca le dadea Daci aparea ca o jignire.
    3 8
  • marianp
    Mai bine le dadeau cate o masina, nu Renault-uri.

    Am o Laguna 3 in garantie. Mi-a aparut mesaj pe bord "Check injection system." de nenumarate ori si mereu s-a lasat cu schimb de ulei. Ei sustin ca masina nu are nimic. Asa ca i-am dat in judecata. La cum "functioneaza" justitia in Romania, nu ma astept sa am castig de cauza. Se merge pe principiul . Mai bine invatati din experienta altora si NU cumparati Renault!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru