Renault Sandero a fost lansat!

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 05.12.2007
Nascut si produs in Brazilia, Renault Sandero si-a facut aparitia pe piata sud-americana.

Esential

2008 este anul cand Sandero va fi lansat in Romania sub marca Dacia.

Renault a lansat noul model Sandero in Brazilia, locul in care a fost dezvoltat si produs noul hatchback. Renault va lansa noul model si in Argentina in luna februarie, iar la jumatatea anului viitor este programata lansarea pe piata europeana, sub marca Dacia.

Sandero este construit pe aceeasi platforma ca si modelul Logan, BO. Dupa toate probabilitatile, Sandero va imbraca designul modelului Logan, in versiunea care va fi comercializata pe piata din Europa.

Renault Sandero va beneficia in Brazilia de trei versiuni de motorizare. Motorul de 1.0 litri 16 V, si gama de motoare de 1.6 litri, in varinatele dcu 8V si 16V. Se stie ca in Europa, hatchback-ul Renault va fi disponibil in versiunile de motorizare existente pe Logan.

Comentarii (20)

  • Marius
    Reno
    Doamne ce masini urate fac francezii astia!!!
    Nu am nimic cu ei, imi plac toate marcile posibile, dar numai cand vad fantome pe strada (gen Clio sau Logan Break) ma ingrozesc. Iar noua Laguna sau viitorul Megane 3 sunt de-un penibil si de-o banalitate ceva de nedescris la capitolul design.
    Domnii designeri de la Renault - TREZITI-VA !!!
    0 0
  • zambiee
    se poate ca va fi destul de urat, dar daca lansarea sub numele Dacia va fi maxim august anul viitor ca prima masina eu zic ca ar fi de ajuns pentru mine, sper ca si pretul va fi acceptabil.
    0 0
  • ...
    aspectul este ieftin.

    cel mai probabil platforma tehnica o sa fie buna ca la logan si clio si asta e un lucru bun.
    0 0
  • fata de la logan, mai putin farurile+grila fata,
    0 0
  • albanezu
    reno
    mai specialisti lu peste de ce nu va luati voi bmw sau mertan...ce vreti la 10 000 de euroi....
    0 0
  • la 10000 ei o mazda 2 cu mult peste sandel asta :)
    0 0
  • dacia
    dak iesea acum cativa ani modelul asta d la Mioveni erati toti foarte socati acum are ,,aspect ieftin ,,nu este o masina urata si nici nu aveti d unde sa stiti cum este in interior ptr k nu ati condus-o !!!, dacia e pe drumul cel bun! :D
    0 0
  • Fratzie! Nu zice nimeni cand apare la noi si cu ce motoare?
    0 0
  • despre masina
    frate cand se lanseaza masima asta???
    0 0
  • Kondoru'
    alta teapa renault
    O sa se fabrice in romania? Pacat!
    0 0
  • Kondoru'
    Cea mai mare teapa pe care au luat-o romanii in ultimii 20 de ani!
    Sa stiti ca nu aveti dreptate . Loganul e masina. Dar doar pentru o foarte scurta perioada de timp. Se strica foarte repede, nu indeplineste nici un standard de siguranta, are un motor vechi(renault) care consuma bine,de tabla ce ar mai fi de spus?-incercati si o veti indoi cu degetul plus ca in doi trei ani apar pete de rugina. Cei de la dacia au o strategie de piata foarte bine pusa la punct. Iti vand rabla la un pret ,,MIC'' pentru ca sunt constienti ca-si scot parleala din piese de schimb! Pentru cei care vor sa faca imensa prostie sa-si ia logan am un sfat:MERGETI LA CEL MAI APROPIAT SERVICE AUTO SI INTREBATI CAT VA COSTA INTRETINEREA LUI IN COMPARATIE CU ALTE MASINI ADEVARATE! VETI RAMANEA UIMITI! VETI AFLA CU STUPOARE CA UN FAR DE PASSAT E MAI IEFTIN, CA AI DA MAI PUTIN PE UN SCUT DE MERCEDES DECAT PE UNUL DE LOGAN.....ASA CA CUMPANITI BINE INAINTE DE A CHIELTUI BANII AIUREA, SAU MAI BINE INTREBATI UN SPECIALIST!
    0 0
  • vedeti numai partile negative
    va iselati unele masini de la dacia sunt chiar faine dar nu toti pot vedea cat de mult sa ridicst dacia decand sa lansat solenza,apoi loganul,si acu camd va aparea sandero care are un pret ft bun. sunt sigur ca vor aparea si alte "dacii"si mai dragute
    0 0
  • florin
    "dupa plata si rasplata"
    un motor bun costa cel putin 10k euro ,la ce va asteptati de la o masina care pleaca de pe la 7000 euro din care daca scadem comisionul vanzatorului si taxele ajungem pe undeva pe la 4000 euro??
    0 0
  • eu
    eu cred ca si batut joc de LOGAN!!!!!
    0 0
  • Trezestete tu
    ai logan sau ce? vb fara sa stii k cum ii in realitate...ce masina ai k vb asa? daca te pricepi mai bine de ce nu faci tu pt saracii romani o masina buna de 6.000 eu fara defect si cu garantie?...Sa fii om e mare lucru;)
    0 0
  • iacupaine
    sandero
    Toti suntem experti cand vine vb de masini.Cati dintre voi ati umblat la motor,cati ati schimbat o piesa cat de mica?spune-ti k sunt proaste,in special Logan.La 10 comentarii in detrimentul Loganului va aduc si eu 10 impotriva unor marci apreciate si de 10 ori mai scumpe.Vrem pret,calitate etc...nu le putem avea pe toate.Se estimeaza ca pretul de baza pt un sandero,va incepe de la 6000 euro.Stiati ca un Matic cu aer costa 6500?!astept sa testez produsul,apropo sunt pilot de incercari la o revista auto!Am avut un chevrolete Aveo caruiala o curba de 90,la 70km a ramas fara roata stanga fata,brat rupt puntea fata!astept intrebari despre tot?
    0 0
  • mike7575
    sandero
    bai fratilor...eu am crezut ca voi gasi aici pe forum cateva pareri obiective despre noua masinuta de la dacia....in schimb am vazut cum se cearta 2 pe o amarata si panarama de masina...DAR....pe strada o vezi cam de 2-ua ori din 5 masini (si mai ziceti ca-i proasta - OARE?). fratilor....hai sa vorbim de masinuta asta noua.....stie cineva ceva de ea?....este mare?...este cat un CLIO 3?.....astept parerea voastra
    0 0
  • dacia sandero
    am logan 16,16v 43663km prima revizie este de 3 milioane daca nai casco normal ca este scumpa da ca va luati la mana doua trebuie sa iei in calcul daca ajungi cu ia in vacanta si nu ma lasa pe acolo dupa aia suni la dacia asistenta si duce rabla la servis si inloc sa cheltui bani in vacanta cheltui la servis,am un prieten care s luat un bmw cu 10000 osaptamana a mers cu el dupa care a sunat un prieten sal tracteze ca nui mai pornea asta e cid iti ei masina de fite ce ba merg eu cu loganu
    0 0
  • sandero
    Astept de trei ani sa-mi iau o masina dupa posibilitatile mele . Am urmarit multe discutii pe Net pe aceasta tema. La pretul de 9450 euro pentru Sandero Laureat cu airbaguri laterale nu cred ca mai exista varianta. Este o masina de familie, de oras, de calatorii, decenta. Sandero are ''reparate'' toate erorile Loganului: scaune, tabla, aspect. s.a.
    Stiu ca producatorul recuperaza banii pe reparatii si piese.
    AC-ul nu este optional la Sandero. Este standard numai pe Laureate si Prestige, fapt care te obliga sa iei Laureate incepand de la 9000 euro. Asta e piata.
    Eu sper sa-mi cumpar curand. Ce e nou e nou.
    Ma gandeam ca ar mai fi varianta Golf IV second -hand din Germania din 2004, dar... drumul, oboseala, sansa sau nesansa sa gasesc...
    0 0
  • Sandero
    Hai bn,luati-va masini straine(la mana a doua).Io m-am saturat sa vad pustani de 19-20-21 de ani care le ia tatikutzu un bmw seria 3 din 2000,opel astra sau golf 4 mama si ce mare si tare sunt io.Bai copii ganditiva in felu urmator,unu care isi ia o masina dacia nu o sa investeasca atat de mult ca unu din voi.Una la mana are masina noua,a doua la mana piesele sunt ieftine.Si daca credeti ca ce e scump e tare,mentalitatea asta e a romanului cretin.In toate tarile europene civilizate se pune pret pe economii,incepand de la apa care curge la robinet pana la masini,case etc etc.
    Va uitati toti si criticat dacia.
    Cati din voi ati mers intr-un logan,eu unu sincer am mers in vreo 5-6 loganuri,singura "buba" care am observato pe partea tehnica e stabilitate intr-o curba la 100-120 km/h.
    Tin sa anunt ca am mers in sandero.Are suspensiile mai bune decat la skoda fabia,se comporta f bine la gropi pentru o masina din clasa ei.
    Expertilor,criticat o masina doar pentru ca nu reprezinta un brand puternic?Bravo voua,continuati sa cumparati toate resturile din Germania,Cehia,Bulgaria(in unele cazuri).
    A,si ca tot am vazut,tin sa va informez ca sandero nu e fabricat in Romania.Tabla cel putin vine din Cehia si piesele nu stiu exact tarile.In Romania e doar asamblata ;) maestrilor.
    Si ca sa inchei frumos va anunt ca nu,nu lucrez pentru Dacia,si nu,nu am avut Logan.Cel mai mult am mers intr-o Octavia.Si Sandero v-a fi prima masina de la dacia pe care o cumpar.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru