Renault Scenic primeste vesiunea speciala EleGO

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.04.2010
Renault cauta sa diversifice oferta pentru Scenic cu o editie speciala, botezata EleGO, care propune o serie de modificari estetice minore si o lista de dotari imbogatita.

Renault incearca sa sporeasca atractivitatea modelului de familie Scenic cu o editie limitata, botezata EleGO, care promite un avataj client substantial, prin numarul mare de optionale si pretul abordabil.

Editia speciala se remarca in primul rand prin nuanta caroseriei, un negru Dark Metal, care imbraca toate elemente exterioare si se potriveste perfect cu geamurile fumurii. Singura nota contrastanta este data de oglinzile laterale cromate si de jantele din aliaj.

La interior, pasagerii se vor bucura de o lista de dotari mai bogata, care include printre altele si o conexiune Bluetooth cu comenzi pe volan dar si un set de senzori de parcare pentru a usura manevrele soferului.

Versiunea EleGO va avea la baza nivelul de echipare Dinamique si va putea fi comandata impreuna cu motorul pe benzina TCe de 130 de cai, cu dieselul dCi de 1.5 litri si 110 cai, precum si cu dCi-ul de 1.9 litri si 130 de cai.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru