Renault Scenic şi Grand Scenic au primit un facelift

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 30.11.2011
Renault le-a aplicat lui Scenic şi Grand Scenic un facelift. Versiunile restilizate ale celor două monovolume vor debuta în ianuarie 2012.

Gama de monovolume compacte a celor de la Renault a primit o reîmprospătare. Vorbim de un facelift pentru Scenic şi Grand Scenic, care va debuta în portofoliu în ianuarie 2012. Astfel, pe lângă noile linii, Scenic şi Grand Scenic se mândresc cu asistenţă la pornirea în rampă, un nivel de echipare Bose, lumini de zi cu LED-uri, două culori noi (Grenat Red şi Majorelle Blue) şi multe altele.

Scenic şi Grand Scenic pot fi comandate împreună cu două motorizări noi, numite Energy. Respectivele versiuni se mândresc cu un motor Dci de 110 CP care emite doar 105 grame pe kilometru, consumă 4.1 litri la sută în regim mixt (cu 12% mai puţin faţă de versiunea pe care sunt bazate) şi oferă 260 Nm la 1.750 rpm, cu 20 Nm în plus faţă de unitatea 1.5 dCi existentă. Motorul dCi de 130 CP şi 1.6 litri rămâne în continuare în ofertă, păstrându-l pe Scenic şi pe derivatul său pe prima poziţie la consum pentru respectivul nivel de putere.

Gama de motorizări pe benzină a lui Scenic primeşte un nou membru, supraalimentat.

Se numeşte Energy Tce 115 şi emite 135 de grame de CO2 pe kilometru şi este cu 20% mai economic decât unitatea de 1.6 litri şi 110 CP pe care o înlocuieşte. Lista de comenzi pentru cele două modele se deschide pe 1 decembrie pe piaţa din Franţa.

Via | Renault

Comentarii (9)

  • New design
    Lucrurile incep sa "arate" din ce in ce mai bine in curtea Renault. Scenic-ul este una dintre masinile pe care asi da bani fara sa clipesc.
    23 11
  • ****
    oare care se va vinde mai bine 3 monovolume de la RENAULT modelul nou sau cele cu facelift
    1 6
  • cineva
    Faceliftul e reusit, iar motorizarile sunt foarte interesante. Consuma putin.
    22 8
  • Marian
    Cand vad masinile astea nu stiu de ce dar ma gandesc la o utilitara, la ceva de carat cartofi. Prea simpla fata, navigatia aia in poza pare mica si ascunsa sub acel "cozoroc", bordul imi pare ca e taiat cu toporul in dreapta, se termina fara nici un sens, iar ultima poza pare facuta cu un telefon cu camera de 1 megapixel
    6 29
  • iiiiiiii urata,urata
    6 18
  • SUPERB!!!!!!!!!!!!1
    Masina are un Design mai fluid decat La pre-facelift.
    Imagine alea oficiala zici ca sunt de pe un GTA mai real!
    7 4
  • Scenic
    Unul din putinele modele din curtea Renault care chiar imi place!
    10 4
  • realitatea zilei
    1.6 dci si 1.2 Tce 115 sunt clar cele mai tari motorizari la ora actuala pe cilindreea asta
    17 3
  • Marinesc
    1,2 Tce
    motorul de 1.2 tce-115 cp va fi si pe grand scenic?pentru cel normal mi se pare ok,dar la grand scenic nu cumva va fi submotorizat,puterea este buna dar cilindreea?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru