Renault se extinde in Scandinavia

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 31.01.2008
Renault a investit 24 de milioane de euro pentru lansarea activitatii subsidiarei din Peninsula Scandinava.

Esential

350 de centre de vanzari si service cuprinde reteaua Renault din Danemarca, Finlanda, Norvegia si Suedia.

Renault Nordic, subsidiara producatorului auto francez pe pietele scandinave, si-a inceput activitea comerciala, printr-o retea de 350 de centre de vanzari si service in Danemarca, Finlanda, Norvegia si Suedia, investitia totala fiind de 24 milioane de euro, anunta Mediafax.

Renault va lansa in acest an si anul viitor peste 20 de modele pe pietele din Europa de Nord, printre care noua versiune a modelului Laguna, Clio GrandTour si Kangoo in versiune pentru pasageri, dar si pentru marfa.

"Sunt incantat ca am reusit sa semnam acorduri cu aproape toata reteaua de distributie din statele nordice. Acest lucru inseamna ca vom incepe operatiunile de vanzare si post-vanzare cu o acoperire puternica. Prin reteaua noastra, vom investi pentru a ne extinde afacerile in regiune", a declarat, intr-un comunicat, directorul general al Renault Nordic, Alain Margaritopol.

Renault Nordic va avea sediul central la Stockholm, Suedia. La inceputul acestui an Dacia a anuntat ca in 2008 compania va incepe sa exporte autoturisme Logan catre pietele din Scandinavia.

Taguri: Dacia, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru