Renault si Nissan maresc preturile

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 02.07.2008
Grupul Renault-Nissan a anuntat ca va creste preturile automobilelor noi in intreaga lume.

Esential

1.5% este cresterea preturilor care va fi efectuata de Renault in urmatoarea perioada.

Renault a anuntat ca va mari cu 1.5% pretul automobilelor sale din cauza cresterii costurilor de productie si a materialui brut.

Un purtator de cuvant al producatorului francez a declarat ca cresterea preturilor va acoperi toate regiunile si aproximativ toate tarile unde Renault are reprezentanti zonali. Acesta a mai mentionat faptul ca scumpirea materialelor brute in ultimii patru ani nu a fost inca reflectata in pretul de vanzare al masinilor.

Cu cateva zile inaintea anuntului facut de Renault, oficialii Nissan Japonia au declarat ca otelul brut si celelalte materiale de baza necesare in constructia de automobile ar putea forta toti clientii din intreaga lume sa plateasca mai multi bani pentru automobilele noi in urmatorii ani.

Carlos Ghosn, CEO Renault-Nissan, a declarat, in cadrul unei intruniri din Japonia a actionarilor Nissan, ca toti productatorii auto vor creste preturile. “E o chestiune de timp. Cum poti sa nu cresti preturile cand pretul materiei prime creste cu 100%?”, a mai adaugat Ghosn.

Via | TheCarFanatic

Taguri: Nissan, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru