Renault, tentata sa se retraga din F1?

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.01.2009
Potrivit unor surse neoficiale, constructorul Renault intentioneaza sa se retraga din Formula 1 la sfaristul sezonului 2009.

Viitorul Formulei 1 devine din ce in ce mai incert, criza economica incepand sa afecteze planurile constructorilor pentru aceasta competitie.

Dupa ce Toyota pare obligata sa obtina cel putin o victorie pentru a ramane in F1, vesti proaste au sosit joi din partea celor de la Renault.

Potrivit unor surse neoficiale, presedintele echipei, Bernard Rey, a afirmat ca grupul Renault va sprijini echipa de Formula 1 "in acest an". In urma acestei declaratii, au aparut mai multe zvonuri despre situatia concreta a echipei cu sediul la Enstone. Persoane din cadrul F1 afirma ca Renault a anuntat in cadrul unei intalniri FOTA ca va oferi motoare altor echipe doar pana la finalul acestui sezon.

Mai mult decat atat, francezii ar fi anuntat deja ca aproape 100 de angajati de la fabrica din Enstone vor fi concediati, urmand ca bugetul acordat pentru teste si departamentul aerodinamic sa scada simtitor.

Oficialii echipei Renault nu au putut fi contactati pana in prezent pentru a oferi detalii despre aceste zvonuri, insa este posibil ca aceste masuri sa nu afecteze de fapt implicarea constructorului francez in Formula 1.

Comentarii (2)

  • gata
    dak se retrage si renault si toyota din f1..peste 2 ani cometitia nu va mai fii
    0 0
  • NeoGalaxy
    @LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :)))
    Dupa ce an la rand... au facut numai motoare "foarte economice" acuma sa vezi... s-ar lasa de Formula 1 pentru ca "costa mult". Pai baietii astia nu au avut nici macar un analist care sa le spuna.... "Pamantul MOARE" si "NU SE VOR MAI CUMPARA MILIOANE DE MASINI" ????????????????????????

    Oare... ei chiar isi imchipuiau ca in fiecare an o sa fie cumparate... 15 milioane de masini? :))))))))) Inteleg ca la baza... se numeste capitalism... dar de fapt se numeste consumerism :))))))

    Stiti ce este interesant? Oamenilor cand mor de foame... nu le mai pasa de masini... case si alte prostii... le pasa doar de mancare... Fara masina traiesti bine mersi dar fara mancare.... si apa... se pare ca mori :))))

    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :)))

    De abia astept anul 2012... se vedeti ce interesant o sa fie atunci... Pamantul se va intersecta cu o chestie interesanta numita "axa gravitationala a galaxiei", o chestie... care poate produce, maree puternice, posibil si ruperea Lunii de Pamant... plus niste chestii numite "cutremure".... Sa vedem atunci daca cuiva o sa-i mai pese de masini, economie sau... crize economice.

    Mai grav este ca eu cred ca rasa umana se poate schimba, ca putem trece peste problemele astea si ca ne vom invata ca consumerismul... si-a trait viata si trebuie sa trecem la altceva :))))

    P.S. O sa vina vremuri interesante, chiar sunt curios cum vor decurge lucrurile :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru