Renault TrafficRider: un concept bazat pe modelul utilitar francez

de Bogdan Mirică
Luni, 01.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault pregăteşte un concept bazat pe actualul model utilitar Traffic. El se va numi TrafficRider şi ar putea fi dezvăluit cu ocazia Salonului Autovehiculelor Utilitare de la Hanovra.

Renault pregăteşte un concept inovativ cu ocazia salonului Auto de la Paris. Până când vom vedea surpriza francezilor avem parte însă de o altă noutate, un concept dezvoltat pe baza actualului Trafic. El se numeşte TraficRider şi a fost deja introdus publicului printr-un prim video.

Filmuleţul nu trădează mai nimic din aspectul exterior. Maşina beneficiază de o grilă nouă, în spatele căreia se ascund becuri de avertizare, în culoarea roşie. Filmuleţul extrem de scurt aprinde aceste becuri pe ritmul coloanei sonore a celebrului film Kitt, unde în rolul principal se afla maşina cu acelaşi nume.

Urmareste Automarket
Deşi Renault a refuzat să ofere orice informaţie despre maşina pe care o pregăteşte putem intui că este vorba despre o variantă concept a modelului utilitar, creată doar pentru a experimenta noi soluţii de design şi accesorizare.

Este foarte probabil ca studiul de design TrafficRider să fie dezvăluit la Hanovra, în cadrul Salonului Auto al Vehiculelor Comerciale, desfăşurat în perioada 25 septembrie – 2 octombrie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru