Renault Twingo va primi un facelift în toamnă

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 06.07.2011
Gama Renault Twingo va primi un plus de personalitate graţie unui facelift care va fi prezentat în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Renault Twingo este pe cale să primească un facelift, anunţă cei de la Automotive News. Citadina de la Renault va beneficia de o reîmprospătare estetică, aferentă jumătăţii ciclului de viaţă al generaţiei actuale Twingo. Facelift-ul lui Twingo va fi oferit spre vânzare la scurtă vreme de la debutul de la Frankfurt, iar acesta este prima încercare al lui Laurens van den Acker, şeful de design de la Renault.

"Am încercat să-i oferim modelului mai multă personalitate, ca să simţi că este mai conectat cu acesta. Din cauza costurilor prea mari pentru modificări extensive, modelul va primi modificări doar la partea frontală şi la posterior. Cred că a ieşit bine.", a declarat Laurens vand den Acker într-un interviu acordat săptămâna trecută.

Şeful de design al Renault vine de la Mazda Motor Corporation şi anunţă finalizarea design-ului exterior al viitoarei generaţii de Clio. Subcompacta franţuzească este primul proiect complet al lui van den Acker în cadrul mărcii Renault.

Produsul finit va fi prezentat anul viitor şi are linii mai puternice.

Via | AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru