Renault va lansa primul showroom dedicat mașinilor electrice: noul Concept Store va fi deschis într-un mall din Stockholm

de Petre Barac
Joi, 15.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a anunțat că va deschide primul Renault Electric Vehicle Experience Centre, un magazin de prezentare dedicat mașinilor electrice, pe data de 16 februarie într-un mall din orașul suedez Stockholm.

Renault vrea să vină în ajutorul clienților care caută să achiziționeze o mașină electrică. Francezii plănuiesc înființarea unei rețele de magazine de prezentare la nivel european care să abordeze subiectul electrificării în marile aglomerări urbane.

Primul magazin de acest fel va fi deschis într-un mall din capitala Suediei, Stockholm, pe data de 16 februarie, urmând ca proiectul să fie extins și în alte orașe mari din Europa.

Renault Electric Vehicle Experience Centre este un “concept store” prin care constructorul francez vrea să își popularizeze gama de modele electrice la nivel european.

Renault spune că noul magazin de prezentare va oferi informații detaliate despre vehiculele electrice și va ajuta clienții să găsească mașina potrivită pentru nevoile fiecăruia.

“Vom folosi acest concept store ca să interacționăm cu publicul și vrem să ajutăm clienții să înțeleagă oportunitățile și beneficiile acestor mașini electrice.

Stockholm a fost prima noastră alegere datorită unei piețe cu creștere foarte rapidă și deoarece guvernul suedez își dorește să promoveze această tehnologie”, a declarat Gilles Normand, vicepreședinte al grupului Renault.

Via Renault

Comentarii (7)

  • Bai nene, tot o masina e! Functioneaza cu energie electrica, dar nu e nimic extraterestru. Marketingul asta e pilonul consumerismului, iar consumerismul e pilonul societatii moderne. ”Experience centre”, ”concept store”, premium, lux, lumini, sclipici, cream o imagine fabuloasa unui produs, cum se intampla cu reclamele la Milka iar in ambalaj e aceeasi ciocolata obosita.
    3 7
  • Consumerismul nu este pilonul societății moderne, ci al capitalismului. Pilonii societății moderne sunt respectarea drepturilor omului și implementarea celor mai noi invenții și descoperiri științifice.

    În ceea ce privește luminile și sclipiciul - nu Renault a inventat marketingul. Toți folosesc aceleași metode.
    10 2
  • elenamihaela
    G sigur are Renault
    0 1
  • @G Daca toti o fac, nu inseamna ca e bine.
    Societatea moderna se confunda cu capitalismul. Teoriile astea despre drepturile omului si accesul la cele mai noi descoperiri sunt praf in ochi, pentru ca se intampla doar pe bani. Daca o tara africana sau asiatica n-are bani, sau ceva de dat la schimb (eventual suveranitatea tarii), atunci ramane asa cum o vezi in prezent. Intre timp vedetele internationale si corporatiile isi fac imagine pe la evenimente caritabile sau inaugurari de showroom ecologic. B* please !
    1 6
  • tu cati ani, puisor?

    istoria intreaga inseamna capitalism, iar vestul s-a ridicat pe...capitalism. Sa pui mana pe o carte de istorie si una de economie nu e greu.

    ofuscarile tale pot prinde doar la ignoranti
    1 3
  • Si ce ai vrut sa spui de fapt? Daca vestul s-a ridicat prin capitalism, inseamna ca este perfect si de necontestat?
    Daca tu vezi intreaga istorie bazata pe capitalism, ar trebui sa-ti iei prorpiul sfat din postul anterior.
    1 2
  • nu este perfect si nici de necontestat dar nu ai argumentele reale pe care sa faci nici contestatia si nici clasificarea ca fiind imperfect.

    deci? cu ce inlocuiesti teoria economica provenita din vest? btw, consumerismul ca si termen (si teorie) isi are radacinile dintr-o societate ridicata pe comsumerism. Adicatelea si cum ar veni macar occidentalii au avut bunul simt sa isi analizeze propriile practici tocmai pentru a gasi solutii de imbunatatire a vietii social economice.

    dar tu? un neica nimeni venit dintr-un comunism falit si crescut intr-o economie de piata stramba ai tupeul sa arati cu degetul?

    bai da'ma dracu', a ajuns puiu' cioara si face galagie pretinzand ca are dreptate.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru