RENNtech continua razboiul cailor putere

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.01.2008
RENNtech a pregatit un pachet de performanta pentru versiunile AMG ale modelelor Mercedes SL65, S65 si CL65.

Esential

695 de cai putere dezvolta propulsorul V12 dupa interventia celor de la RENNtech.
1228 de Nm este valoarea cuplului motor dupa ce RENNtech a imbunatatit ECU-ul.

Celebra casa de tuning RENNtech si-a indreptat atentia catre un model german supersportiv echipat cu un propulsor potent care probabil nu ar fi avut nevoie de cativa cai in plus. Este vorba despre CL65 AMG, un model de performanta care nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Se pare insa ca RENNtech nu s-a multumit cu cei 612 cai putere oferiti de propulsorul V12 biturbo si a pregatit un pachet nou botezat PKG365. Pentru a putea stoarce maximum de putere din propulsorul AMG, RENNtech a umblat la sistemul ECU si a reusit sa obtina 695 de cai si un cuplu motor de 1228 de Nm.

Sub capota, RENNtech a inlocuit intercooler-ul pentru a pastra o temperatura cat mai scazuta si doua filtre de aer pentru a imbunatati circulatia aerului. Aceasta combinatie reuseste sa reduca temperaturile de admisie cu 20 de grade permitand cresterea puterii motorului. Si sistemul de evacuare a fost inlocuit, cele doua tevi de esapament din otel ajutand motorul sa respire si sa sune mai bine.

Pachetul PKG365 va costa "doar" 18.900 de dolari, fara taxele percepute pentru instalarea sa, si va putea fi instalat pe versiunile AMG ale modelelor S65, CL65 si SL65.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru