Revine Ford Capri?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 05.05.2008
Ford Capri, coupe-ul care a facut istorie in anii '70-'80, ar putea reveni in prim-planul industriei auto in 2010.

Moda revenirii in prim-plan a unor modele care au facut istorie pentru marcile de top ale lumii se afla in plin avant. Dupa ce Volkswagen si Mini au inceput cu New Beetle si noul One si dupa ce valul a fost prins de marci importante, Ford intra si ei in joc.

Modelul care ar putea fi revitalizat de catre marca americana este Capri, coupe-ul sportiv care a facut furori pe strazi intre 1969 si 1986. Noul Ford Capri ar intra pe aceeasi piata cu noul VW Scirocco, un alt nume de legend renascut in aceasta perioada, si cu noua generatie a lui Toyota Celica, pregatita de japonezi pe platforma lui Impreza. In plus, vor urma Peugeot RC-Z si noul Hyundai Coupe, modele care vor intari un segment care acum exista doar la nivel superficial.

Britanicii de la Auto Express au fost primii care au profitat de aceste infomatii si au produs primele imagini ipotetice generate pe calculator ale noului Ford Capri. Evident, fata intra in aceeasi linie kinetic a familiei Ford, urmand ca modelul sa dispuna de patru locuri si sa se inspire abundent din conceptul Visos, prezentat de Ford in 2003.

Capri va fi produs, spun englezii, pe platforma lui Focus, urmand ca o eventuala versiune de serie sa vada lumina zilei cel mai devreme in 2010. Anul viitor ne va face insa cunostinta cu modelul Ford in conditiile in care compania americana pregateste asiduu conceptul din care va fi dezvoltat Capri.

via | AutoExpress  

Taguri: Capri, Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru