Richard Hammond isi vinde Ferrari-ul cu 51.200 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 31.10.2008
Richard Hammond, celebrul moderator Top Gear, si-a scos la vanzare Ferrari-ul 550 Maranello cu 51.200 de euro.

Esential

51.200 de euro cere Hammond pe Ferrari-ul sau.

Chiar si vedetele se despart de masinile lor. Richard Hammond, celebrul moderator al show-ului Top Gear, a decis sa renunte la unul din membrii vastei sale colectii de modele. Este vorba despre un Ferrari 550 Maranello pe care Hammond intentioneaza sa il scoata la vanzare.

Exemplarul la volanul caruia moderatorul Top Gear a parcurs peste 78.000 de kilometri, a fost inmatriculat in 1997 si, potrivit anuntului oficial, se afla in conditii bune de functionare. Hammond a fost destul de zgarcit in privinta detaliilor, dar in fond vorbim despre un Ferrari.

Culoarea caroseriei este rosie si vine in contrast cu tapiseria din piele neagra. Cutia manuala si volanul pe partea dreapta sunt alte cateva detalii care conteaza. Pentru fostul sau Ferrari, Richard Hammond cere aproximativ 51.200 de euro.

via | Autoblog

Comentarii (8)

  • C analfabeti
    Cine o scris stirea asta k d obicei o bagat cuvintele cu lopata..HAMILTON SAU HAMMOND O PARCURS KM RESPECTIVI CU MASINA?..VARZA
    0 0
  • hardsoft21
    Asa putem sa "livram"
    E PROSTI MULTI PE ACI !
    Cam asa trebuie intitulat articolul. De 6 "ori" Hammond ( inclusiv in titlu) si 1 "ori" pt HAMILTON.
    Scor final 6 la 1 Hammond versus Hamilton. Oare asa se castiga campionatul mondial de F1 ? Cu dastia prosti da multi?( Ma refer la cel care a scris articolul
    0 0
  • :)))))
    :))))))))) :D
    0 0
  • Ion Gheorghe
    Greu la deal...
    "Pentru fostul sau Ferrari, Richard Hammond cere...". Cum o fi asta, fostul Ferrari? Nu mai e al lui pana il vinde? Ca nu inteleg?
    0 0
  • eftin, da nu puteati macar sa puneti poza reala?
    0 0
  • re: toata lumea
    este valabil pentru totzi cei care posteaza comentarii la articole. fratzilor, vedetzi-va lungul nasului shi nu mai datzi atata in oamenii ashtia care incearca, shi de multe ori reushesc, sa va aduca la cunoshtintza subiecte interesante. m-am saturat de totzi proshtii care shi au facut un scop in sine din vanatoarea de gresheli de ortografie. nici mie nu-mi plac, numai ca nimeni nu e perfect. uitatzi-va un pic in oglinda inainte.
    0 0
  • re: re: toata lumea
    shi, da, am o gresheala de ortografie, plasata special pentru vigilentzi. ("shi au" = "shi-au")
    0 0
  • subscriu bobo, dar fara greseala ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru