Rieger a pregatit un Volkswagen Scirocco

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 28.11.2008
Tunerul german Rieger a pregatit un kit estetic de efect pentru VW Scirocco.

Volkswagen Scirocco, model ajuns la a treia generatie, atrage atentia tunerilor specializati in modelele VAG, care au inceput deja sa creeze pachete pentru acesta. Rieger, unul dintre tunerii germani care au creat pachete pentru ambele generatii anterioare Scirocco, nu putea sa lipseasca de la intalnirea cu noua generatie.

Pachetul estetic aminteste de kit-ul widebody original, intitulat GTO, care ii dadea lui Scirocco un aspect mai agresiv. Pentru VW Scirocco, Rieger a creat doua modele de bare, care sunt create pentru a face pe plac oricarui client.

Unele elemente, cum ar fi buza spoilerului fata, sunt disponibile intr-o finisare care imita carbonul. Scirocco a primit si un eleron de luneta si praguri laterale, alaturi de o evacuare dubla cu patru tips-uri si arcuri care ii micsoreaza garda la sol. Designerii Rieger au creat trei modele diferite de jante, cu dimensiuni de 19 sau 20 inch.

Via | WorldCarFans 

 

Comentarii (1)

  • cineva
    super cool
    ce sa mai scrii sau sa zici , e super tare , ca sa zic ceva impotriva as zice ca mi-ar placea mai mult o culoare mai vie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru