Rinspeed BamBoo, concept cu interior din bambus la Geneva 2011

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 02.12.2010
Rinspeed va aduce la Salonul Auto de la Geneva de anul viitor un concept neobişnuit, botezat BamBoo. Creaţia se vrea a fi un concept simplist, care adoptă un interior cu inserţii din bambus.

Deşi Salonul Auto de la Geneva este încă departe, elveţienii de la Rinspeed au publicat deja primele imagini şi detalii ale conceptului pe care îl vor expune la evenimentul auto din primăvară. Constructorul şi-a botezat creaţia BamBoo, pentru a sublinia folosirea din abundenţă a bambusului la interior, unde pot călători confortabil patru persoane.

Conceptul preia din look-ul unei maşini de golf şi se axează pe simplitate şi practicalitate. Potrivit comunicatului de presă emis de oficiali, "creaţia apasă pe butonul de reset al designului şi face loc unui nou mod de gândire. Acoperişul rabatabil oferă celor de la bord posibilitatea de a se bucura de soare şi vară într-un mod simplu şi practic."

Pentru propulsia prototipului fără geamuri laterale, Rinspeed va apela la un motor electric. Pentru ultimii kilometri ai călătoriei, şoferul poate apela chiar şi la scuterul electric, ascuns sub caroseria simplistă. 

via | autoblog

Comentarii (1)

  • tomita
    nu stiu de ce dar arata atat de neoriginal si de copiat dupa modele mai vechi de prin anii 70. daca sunt tot de origine rinspeed nu stiu. dar da impresia de beach-cars
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru