Rolls Cabrio sparge piata

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 29.05.2006
Daca va planuiati cumpararea viitorului Rolls Royce Cabrio, trebuie sa asteptati inca cel putin doi ani dupa lansarea modelului: toata productia pentru aceasta perioada este deja comandata, chiar inaintea publicarii fotografiilor oficiale cu noul model.

Rolls Royce Convertible urmeaza sa intre pe piata anul viitor. Modelul nu a fost inca anuntat oficial, insa in lumea auto se stie deja ca va fi aproape identic cu un concept primit foarte bine de public, 100EX (foto).

Ei bine, privind la aceste fotografii, doritorii cu o potenta financiara ridicata nu au mai stat pe ganduri si, fara sa stie pretul viitorului produs Rolls Royce, au inchis casa constructorului britanic. Comenzile acopera deja intreaga productie pentru primii doi ani ai lui “Phantom Cabriolet”. Evident, cei care s-au aratat interesati sunt clientii fideli ai marcii, care nu asteapta sa fie trecuti pe o lista interminabila pentru a le fi livrat modelul in cativa ani.

Pe langa modelul cabrio, gama Rolls se va imbogati in scurt timp si cu un coupe derivat din conceptul 101EX si cu o berlina mai “economica”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru