Rolls Royce a creat un Phantom special pentru arabi

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 18.08.2009
Rolls Royce si divizia sa de personalizare au pus la punct o editie limitata a modelului Phantom, dedicata exclusiv pietei din Arabia Saudita.

Divizia de personalizare a celor de la Rolls Royce va avea mult de munca in perioada urmatoare, dupa ce constructorul britanic a anuntat ca va lansa o editie speciala pentru clientii sai din Arabia Saudita.

Asa cum ne-a obisnuit, Rolls Royce le permite clientilor sai sa isi personalizeze dupa bunul plac exteriorul si interiorul limuzinei, rezultatul fiind un numar foarte mare de masini unice. De aceasta data nu va fi insa vorba de exemplare unice, editia limitata Phantom urmand sa fie produsa in sase exemplare.

Limuzina vine vopsita in culoarea alb English, completata de un finisaj Arizona Sun pe capota, portbagaj si acoperis, pentru a oferi un contrast deosebit. Motivul folosit la nivelul caroseriei se regaseste si in interior, unde britanicii au folosit nuante asemanatoare la nivelul tapiteriei: Creme Light si Saddle Tan.

Printre detaliile care fac diferenta la bordul editiei speciale se numara carpetele din matase, cusute de mana, covorasele din piele si ornamentele "Mother of Pearl" regasite la nivelul plansei de bord.

Panourile usilor si bordul au fost desavarsite cu ajutorul unui lemn special, folosit la ambarcatiunile locale de lux.

Momentan nu se cunoaste pretul editiei de lux, insa acesta ar putea fi unul destul de piperat avand in vedere elementele de personalizare folosite de divizia constructorului britanic.

via | Drivearabia

Comentarii (1)

  • ^_^
    ador masina asta
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru