Rolls-Royce cabrio, oficial

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 28.12.2006
Britanicii de la Rolls-Royce forteaza vara prin prezentarea mult-asteptatului model cabrio derivat din conceptul 100EX.

Rolls-Royce a publicat primele imagini ale noului model cabrio pe care constructorul britanic de lux il va expune in premiera mondiala la Salonul Auto de la Detroit, in ianuarie.

Noul model este de fapt o evolutie de serie a conceptului 100EX, prezentat acum cativa ani, si retine o multime dintre elementele caracteristice ale acestuia, cum sunt acoperisul superb si blocurile optice frontale si posterioare dominate de tehnologie de tip LED.

Din punct de vedere mecanic, noul model va fi identic cu Phantom. Ne putem astfel astepta la acelasi motor V12 de 6.8 litri care dezvolta 453 de cai putere, acelasi schelet din aluminiu si aceeasi transmisie automata cu sase rapoarte.

Comentarii (6)

  • rolls cabrio
    volga fabicata in ani 60-70- arata mai bine decit acest nici nu stiu cum sa-l numesv :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    0 0
  • daniel walker
    Rolls-Royce cabrio
    I-ti multumesc ca existi ! Numai asa avem o limita in comparatiile cu celelalte cabrio de lux !

    Ca un raspuns pentru "de louie" : Daca a-ti vedea o pictura a lui Picasso a-ti spune ca este o mazgaleala sau o opera de arta ?
    Asa si Rolls-ul ... Este pentru cunoscatori si mai ales pentru bogati , nu pentru mitocanii care viseaza inca la nostalgia comunismului la care telul suprem era Volga ...

    Cu stima si SARBATORI FERICITE !
    0 0
  • Claudiu
    Greseli gramaticale
    Hmm.. cam multe diacritice in mesajul de mai sus. In rest sunt cu totul de acord, dar aveti grija de gramatica, va rog..
    0 0
  • cedrik
    parere
    sincer si mie mi se pare urat..dar pt fanii genului, o fi frumos.. eu prefer noul viper :) oricum dintre astea mai de lux, parca parca bentley ul arata mai bine ..parerea mea.
    0 0
  • pt daniel walker
    nu stiu cum poti sa compari opera lui Picasso cu o masina luata din topor, care exprima doar grandomania si prostul gust al burghezilor englezi. Incearca sa deschizi ochii si sa vezi ca sunt masini mult mai frumoase decat masinile astea din era Flintstone, la care inca mai viseaza numai negrii care isi inoada limbile incercand sa scoata 2 rime de hiphop, vrand sa arate cat sunt de mari si tari!
    Cu stima si pentru un an nou mult mai bun pentru toata lumea!
    0 0
  • Marian care este
    Naspa masina
    Cum ziceati si voi mai sus si eu zic la fel. Arata naspa rau: bordul e la fel de simplu ca si la o Dacia 1100 numai ca are ceva lemn pe el;
    usile alea se deschid foarte fenzy dar ca sa urci in spate cred ca trebuie sa te chinui ceva mai mult;
    farurile fata aduc tot a Dacia 1100 dar au salvat situatia prin chestia aia de deasupra farului care ii schimba un pic aspectul;
    si ar mai fi dar sunt cam obosit sa mai botonez
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru