Rolls Royce Coupe vine in curand

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 28.09.2007
Rolls Royce a publicat noi detalii despre modelul Coupe, inspirat din conceptul 101EX, prezentat in 2006 la Geneva.

Dupa ce Norbert Reithofer, CEO-ul BMW, a confirmat astazi dezvoltarea modelului Rolls Royce Coupe, brandul de lux a iesit la rampa cu noi detalii despre viitorul model.

Noul coupe va avea la baza conceptul 101EX prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Geneva si se va alatura gamei de lux la jumatatea anului viitor. Rolls Royce Coupe va imprumuta platforma actualului Phantom si propulsorul V12 de 6.75 litri care dezvolta 453 de cai putere si 720 Nm.

Lungimea coupe-ului va fi mai mica decat a modelului Phantom, inginerii Rolls Royce anuntand modificari la nivelul suspensiei si a sasiului.La interior, habitaclul va putea gazdui patru persoane insa accentul va fi pus pe confortul soferului. Noul coupe va fi pozitionat intre sedanul Phantom si cabrioletul Drophead.

Asa cum va anuntam, strategia de viitor a grupului BMW include lansarea unui nou model Rolls Royce care sa fie pozitionat sub Phantom, pregatit sa-si faca debutul la sfarsitul lui 2010 cu un pret cuprins intre 250.000 si 300.000 de dolari.

Comentarii (6)

  • cristi
    e bine:)
    noua generatie RR Phantom intotdeauna mi-a placut,iar acum cu acest cupe....destul de elegant dar misterios,si cu preturi pe masura,incep sa-mi fac alta parere despre viitoarele RR.o parere din ce in ce mai buna.sa speram ca modelul de serie sa ramana exact ca in poza.
    0 0
  • Drophead in Bucuresti
    pai o sa fie, nu vad ce mare stire, Drophead poate fi vazut deja pe strazile Bucurestiului.
    Noua imagine RR e dementiala, iar acest coupe e foarte binevenit (ca si Drophead) pentru ca cel care si-l permite il poate conduce de-a dreptul (la Phantom trebuia sofer... teoretic)
    0 0
  • black whale
    Are aceeasi eleganta ca si balena albastra in pofida dimensiunii.
    0 0
  • da
    Kiar daca au cumparat altii firma , masina ramine o pur-singe englzeasca ! RR-msina clasa busines-special !Place ! Impune !
    0 0
  • AndreiRN
    RR
    Se pare ca mentinundu-si linia si calitatea cei de la MBW(RR) vor falimenta de la inceput Maybachul.
    0 0
  • rolls coupe
    pe scurt...tot ce isi doreste un barbat ca sa atraga atentia...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru