Rolls Royce Dawn Inspired by Fashion este o îmbrățișare pentru cei care iubesc lumea modei

de Bogdan Mirică
Joi, 27.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls Royce a dezvăluit o ediție specială a modelului decapotabil Dawn, denumită Inspired by Fashion. Acesta a fost creat cu ajutorul mai multor designeri din lumea modei.

Rolls Royce știe că are unii dintre cei mai pretențioși clienți, motiv pentru care s-a gândit să le ofere o ediție specială a modelului Dawn, decapotabila derivată din actualul Wraith.

Giles Taylor, directorul de design Rolls Royce, a adunat o echipă de oameni de creație din lumea modei, a materialelor și a accesoriilor de lux, pentru a da naștere unui Dawn ”Inspired by fashion”.

Grupul de designeri a ales o culoare de caroserie denumită Andalucian White, combinată cu trei nuanțe diferite pentru acoperiș, care se pare că vor da tonul industriei vestimentare în colecțiile primăvară/vară 2017. Cele trei culori se numesc: Mugello Red, Cobalto Blue și Mandarin.

Urmareste Automarket
Ele se regăsesc și la interior, acolo unde apar la nivelul tapițeriei și al cusăturilor.
Restul habitaclului este îmbrăcat în piele de culoare Arctic White și negru, în vreme ce volanul a fost cusut după o tehnică specială, folosită în croitorie.

Planșa de bord a fost și ea finisată în culoarea Piano White și a primit detalii din aluminiu care îi conferă un aspect similar cu cel al mătăsii. Și, apropo de mătase, buzunarele de pe panourile ușilor au primit o căptușeală din acest material. comenzile pentru Rolls Royce Dawn Inspired by Fashion vor putea fi plasate începând cu luna noiembrie. 

Comentarii (3)

  • foarte urat, ca de obicei. masina pt adams family, modelul asta fiind si un pic gay.
    2 10
  • Soferu'
    @seat: ZERO cultura auto...... probabil e mai frumos un SEAT.... tdi evident, ca romanaul e agricultor, iubeste dieselul.
    6 3
  • @Seat
    Normal ca e urat un RR cand iti urla stomacul a pustiu si visul suprem e doar un Seat :))) de ce sa recunosti ca e frumos daca nu ti-l poti permite niciodata indiferent ce ai face !
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru