Rolls-Royce Ghost Alpine Trail Centenary Collection, o ediţie specială a modelului britanic

de Sebastian Toma
Vineri, 19.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce Ghost va primi la Salonul Auto de la Shanghai o ediţie specială care preia trăsături de la un model istoric al mărcii din Goodwood.

Rolls-Royce Ghost va primi la Salonul Auto de la Shanghai o ediţie specială, numită Alpine Trial Centenary Collection. Aceasta este prima ediţie specială a unui Rolls-Royce inspirată de un model istoric şi celebrează 100 de ani de la câştigarea competiţiei Alpine din Austria din 1913, unde o echipă sponsorizată de fabrica Rolls-Royce şi condusă de James Radley. Competiţia de anduranţă avea un traseu de aproape 3.000 de kilometri. Ediţiile speciale ale lui Ghost inspirate de Silver Ghost-urile conduse de echipa câştigătoare prezintă o nuanţă similară cu acestea, o grilă faţă neagră şi jante negre.

Interiorul prezintă un ceas special care afişează etapele raliului, pe când mesele de picnic din spate şi ornamentele de lemn de la bord reprezintă topografia şi distanţele rutei alpine. Mai mult decât atât, plafonul este îmbrăcat într-o nuanţă care imită aspectul capotei lui Radley, aceasta având un finisaj argintiu.

Urmareste Automarket
Cei de la Rolls-Royce au anunţat că vor realiza o reconstituire fidelă a evenimentului din 1913, urmând să organizeze acest eveniment împreună cu clubul posesorilor de Rolls-Royce Ghost. Evenimentul va începe în Viena, în data de 14 iunie 2013.

Via Rolls-Royce

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Daca as fi in locul celor de la Cadillac, mi-as petrece toata ziua intre pozele cu Rolls Royce si flacoanele cu sedative......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru