Rolls-Royce Ghost Six Senses: odă închinată simţurilor

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 23.04.2012
Cât de sus poate merge personalizarea unui Rolls-Royce Ghost? Constructorul britanic ne arată că toate simţurile pot fi antrenate de o versiune specială dedicată detaliilor.

Rolls-Royce a profitat de cel mai important salon auto din cea mai mare piaţă auto a lumii pentru a prezenta o versiunea ultra-exclusivistă a lui Ghost, cel mai mic model din gama constructorului britanic. Rolls-Royce Ghost Six Senses a fost prezentat în prima zi de presă a Salonului Auto de la Beijing şi duce modelul de lux al englezilor la un nivel nemaiîntâlnit până acum pentru un model de dimensiunea lui BMW Seria 7.

Exteriorul ediţiei speciale Six Senses vine într-o nuanţă Alb Carrera. La interior, modelul vine cu elemente de lux precum pielea de clasă folosită pe scaune, cotiere şi pe feţele uşilor, dar şi lemnul din stejar maro care completează materialele nobile utilizate în habitaclu. Pentru că denumirea Six Senses trebuia să se oglindească în ceea ce oferă modelul britanic, Rolls-Royce a implicat în peisaj un sistem audio de ultimă oră ale cărui incinte acustice sunt incluse în pielea scaunelor, ceea ce duce sunetul mult mai aproape de urechile ocupanţilor.

Nici mirosul nu a fost uitat, Ghost Six Senses amestecând mirosul fin al pielii care acoperă scaunele cu aroma de nucă dezvoltat de suprafeţele din lemn.

Rolls-Rolls completează "oferta" lui Ghost Six Senses cu o cutie frigorifică în care ocupanţii locurilor din spate îşi pot ţine şampania la rece. Simţul atingerii este completat şi de suprafeţele impecabile ale materialelor utilizate în habitaclu.

via | Rolls-Royce

Comentarii (1)

  • e
    lux la puterea 6
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru