Rolls-Royce implineste 100 de ani

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 31.05.2007
Se implinesc 100 de ani de cand Silver Ghost, prima masina Rolls-Royce, a fost produsa.

Rolls-Royce isi va celebra centenarul la cartierul general din Goodwood, West Sussex. Prestigioasa marca englezeasca va organiza un eveniment special, sambata, care va marca lansarea primei masini din istoria companiei, Silver Ghost.

Circa 60 de modele produse intre 1907 si 1926 vor fi expuse la evenimentul organizat de Rolls-Royce. De asemenea, clubul „20-Ghost” va organiza un tur automobilistic care se va opri in Edinburgh. Clubul acesta cuprinde fani ai marcii englezesti care incurajeaza restaurarea si folosirea modelelor Rolls-Royce produse inainte de 1945.

Membrii clubului si-au adus masini din India, Australia, Noua Zeelanda, Africa de Sud sau SUA. La eveniment vor participa si doua modele fabricate in editii exclusiviste si care marcheaza inceputurile istoriei Rolls-Royce-ului.

Este vorba despre Rolls-Royce Phantom Silver si Phantom Drophead Coupe, modele care vor fi produse din aceasta vara, in editii limitate, si care au fost deja vandute.

Ian Robertson, CEO la Rolls-Royce, a declarat cu ocazia implinirii a 100 de ani de istorie: „Suntem incantati sa sustinem demersul clubului „20-Ghost”.

Suntem bucurosi ca putem strange la Goodwood atatea exemplare istorice. Silver Ghost a fost produs dupa principiul obsesiei pentru calitate combinat cu un nivel foarte ridicat de tehnica, si ramane fundamentul companiei noastre”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru