Rolls-Royce introduce un sistem global de revânzare a automobilelor rulate

de Sebastian Toma
Marti, 21.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce le pune clienţilor actuali şi viitorilor clienţi la dispoziţie un sistem de vânzare a automobilelor rulate cu rulaj certificat, aplicabil la nivel global.

Esential 8 ani reprezintă vârsta maximă a unui automobil care poate fi inclus în programul Rolls-Royce Provenance.
Rolls-Royce a decis să abordeze în stilul propriu piaţa de automobile rulate. Constructorul din Goodwood oferă un serviciu numit Provenance Pre-owned Stock Locator, ceea ce le permite celor care doresc un Rolls-Royce rulat să caute şi să achiziţioneze un asemenea automobil în cele mai bune condiţii. Cei de la Rolls-Royce au inclus în program doar cele mai bune automobile rulate pe care le-au găsit şi le vând cu garanţie transferabilă de doi ani şi servisare gratuită pentru încă doi ani la orice dealer autorizat din lume. Unealta de localizare poate să fie extrem de detaliată, câutând modele şi culori specifice, dar permiţând şi vizionarea întregului stoc.

Englezii vor să le ofere clienţilor o experienţă unică, achiziţia respectivelor modele fiind biletul de acces într-un club exclusivist, cel al proprietarilor de Rolls-Royce. Pentru a asigura faptul că respectivele modele vor fi întreţinute aşa cum trebuie, englezii au plusat cu cei doi ani de întreţinere gratuită, pe lângă cei doi ani de garanţie, meniţi să liniştească somnul clientului de Rolls-Royce rulat în privinţa investiţiei pe care tocmai a făcut-o.

Urmareste Automarket
Toate vehiculele rulate vândute de Rolls-Royce prin programul Provenance au rulaj certificat, cu toate că există o limită de opt ani pentru a asigura acest lucru.
Englezii vor să ofere un pachet complet de servicii odată cu achiziţia unui Rolls-Royce uzat, ceea ce ar putea stimula vânzările ulterioare de automobile noi şi măresc baza de clienţi la nivel global.

Via Rolls-Royce

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru