Rolls Royce lansează nouă exemplare Wraith dedicate celor mai mari muzicieni englezi

de Bogdan Mirică
Joi, 30.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia de personalizare Rolls Royce a pregătit nouă exemplare speciale ale actualului Wraith. Limuzina va fi dedicată unor muzicieni englezi celebri.

Divizia de personalizare Bespoke a celor de la Rolls Royce a decis să dea naștere unor exemplare speciale, dedicate celor mai importanți muzicieni englezi. Sunt nouă limuzine Rolls Royce Wraith care vor fi modificate în detaliu de oamenii de creație ai constructorului englez.

Primele patru unități din seria dedicată artiștilor englezi le-a fost dedicată unor celebrități ca Roger Daltry de la The Who, Sir Ray Davies de la Kinks și George Martin, renumit producător și compozitor. Fiecare Rolls Royce Wraith beneficiază de accesorii care amintesc de cariera artiștilor.

Rolls Royce speră astfel că mașinile vor atrage fanii adevărați, dispuși să plătească în plus pentru fiecare exemplar. Ele vor fi comercializate anul acesta, urmând ca sumele încasate să ajungă la fundația caritabilă a fiecărui artist.

Torsten Muller Otvos, președintele Rolls Royce, a declarat că noile ediții speciale vor deveni adevărate piese de colecție în viitor, urmând să fie evaluate la un preț mai mare odată cu trecerea anilor

Comentarii (4)

  • Altii care exagereaza.
    Deja e aceeasi masina banala si tot lipesc tablite cu nume inscriptionate si cica sunt editii limitate si le vand la pret triplu.
    Trezirea.
    6 3
  • @S
    Trebuie sa recunoastem ca in banalitatea ei e aproape pefecta comparativ cu 95% din productia de auto....ce sa ii mai faca ? Un lucru nu trebuie schimbat daca e bun. Risti sa il faci mai prost asa ca mai bine il lasa cum e ca e bine !
    4 1
  • ...si rahatul lui Michael jackson e mult peste rahatul tuturor...deci placutele si inscriptiile nu ridica calitatea produsului ci speculeaza prostia scaldata in milioane in acest caz nu e vorba neaparat de calitate si perfectiune....Tot respectul pt. brand dar hai sa nu exageram!
    4 2
  • @q
    Pai tocmai asta e....RR e mai de calitate ca orice marca de pe PAMANT ! Mai sunt si altele....dar in RR sigur nu s-a facut rabat de la calitate. E adevarat ca diferenta intre premium si lux e mare de pret si platesti mai mult sigla pt. ca nu e diferenta foarte mare. Dar calitatea e cu totul alta la lux !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru