Rolls-Royce lucrează la o versiune decapotabilă a lui Wraith

de Sebastian Toma
Marti, 30.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce Wraith va primi o versiune decapotabilă, spun englezii de la AutoExpress. Aceasta este aşteptată să debuteze în termen de trei ani.

Rolls-Royce Wraith, noul coupe al mărcii din Goodwood, va primi și o versiune decapotabilă. Aceasta a fost confirmată de CEO-ul mărcii britanice, Torsten Muller-Otvos, în cadrul unei discuții cu britanicii de la Auto Express. Odată cu această declarație, șeful Rolls-Royce a infirmat zvonurile care anunțau un SUV al mărcii respective, spunând că un asemenea model este exclus în gama Rolls-Royce. Însă, englezii pregătesc noua generație a lui Phantom, care va debuta în termen de trei ani și care va fi oferită și într-o versiune cu sistem de propulsie hibrid plug-in.

Versiunea hibridă plug-in a lui Phantom va fi un full-hybrid, ceea ce înseamnă că modelul va fi capabil să ruleze într-un mod 100% electric. În ciuda faptului că toţi clienţii Rolls-Royce care au testat prototipul electric al mărcii s-au opus achiziţiei unui asemenea vehicul, o versiune hibridă plug-in nu a avut opozanţi. Această soluţie de propulsie ar fi necesară pentru a respecta normele europene care vor intra în vigoare în termen de trei ani, unele state favorizând deja vehiculele cu emisii reduse de CO2 şi vehiculele care pot circula într-un mod 100% electric.

Urmareste Automarket
Wraith, noul model al celor de la Rolls-Royce, va creşte producţia mărcii din Goodwood de la 3.000 la 4.700 unităţi pe an. Torsten Muller-Otvos, CEO-ul Rolls-Royce, şi-a reconfirmat angajamentul pentru uzina britanică, specificând că toate modelele Rolls-Royce vor fi construite la acel sit, neavând intenţia de a introduce o altă facilitate de producţie.

Via Autoexpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru