Rolls-Royce: o siglă nouă, dedicată Jocurilor Olimpice de la Londra

de Mircea Meșter
Luni, 13.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce aduce un tribut Jocurilor Olimpice de la Londra, tocmai încheiate, cu o serie specială de trei maşini care afişează un logo diferit faţă de cel clasic al mărcii.

Festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, care a avut loc aseară în capitala Angliei, a fost gazda unei premiere interesante care are legătură cu industria auto. Cele trei exemplare Phantom Drophead Coupe care şi-au făcut apariţia în mijlocul show-ului, transportându-i pe artiştii britanici Jessie J, Tinie Tempah şi Taio Cruz au afişat câteva elemente estetice noi pentru marca britanică, printre acestea numărându-se implicit o nouă siglă, dezvoltată special de designerii Rolls-Royce pentru evenimentul londonez.

Cele trei maşini unice au fost construite manual la fabrica din Goodwood de oamenii noştri, iar întreaga echipă se poate simţi mândră pentru partea sa din storia companiei.

Torsten Muller-Otvos
Director Executiv Rolls-Royce
Este pentru prima dată în istoria de 118 ani a mărcii când clasicul logo dublu R al celor de la Rolls-Royce este înlocuit pe o maşină produsă la fabrica din Goodwood. Pe noul logo, care nu va fi regăsit decât pe cele trei exemplare pe care întreaga Planetă le-a văzut la festivitatea de închidere a Olimpiadei, este reprezentată stilizat celebra statuie Spirit of Ecstasy, aceasta fiind dublată însă de o versiune a Union Jack, steagul britanic. Celelalte detalii dezvoltate special de Rolls-Royce pentru cele trei maşini sunt moto-ul olimpic Citius, Altius, Fortius aşezat pe volan şi plăcuţa care atestă apartenenţa fiecărui exemplar la o serie limitată specială, care conţine doar trei maşini.

"Sunt fericit că Rolls-Royce a fost invitat să ia parte la spectacolul de celebrare a Jocurilor Olimpice şi am considerat că este normal să ne ridicăm la nivelul acestei ocazii cu un tribut adus competiţiei", a declarat Torsten Muller-Otvos, directorul executiv al companiei britanice.

via | Rolls-Royce

Comentarii (1)

  • eu vad mai mult un paun dar daca ei spun ca e Spirit of Ecstasy ii cred
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru