Rolls Royce RR4 va fi disponibil in trei versiuni de caroserie

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 17.03.2009
Cel mai ieftin model Rolls Royce, noul RR4, va fi disponibil atat in versiune Coupe, cat si in versiune Cabrio.

Desi versiunea de productie a lui Rolls Royce 200EX Concept este la un an distanta de momentul lansarii, o sursa din cadrul producatorului britanic a dezvaluit faptul ca noul model va fi disponibil in trei versiuni de caroserie. Astfel, Rolls Royce RR4 va fi disponibil in versiune Sedan, Coupe si Cabrio.

Noile versiuni de caroserie vor fi lansate abia in anul 2011. Rolls Royce nu a specificat inca numele noului sau model cu codul RR4, dar acesta ar putea fi denumit Silver Ghost. In comparatie cu Rolls Royce Phantom, conceptul 200EX este cu 400 milimetri mai scurt, avand o lungime de 5.834 milimetri. Acest aspect va fi continuat si pe versiunea de productie, pentru a asigura incadrarea noului RR4 sub modelul Phantom.

Diferenta de dimensiuni dintre cele doua modele Rolls Royce va duce la o diferenta substantiala de pret intre acestea. Pretul de pornire al lui Phantom este de 425.000 dolari, iar noul RR4 va concura atat cu BMW si Mercedes, cat si cu gama Bentley Continental, ceea ce inseamna ca va avea un pret situat intre 200.000 si 300.000 dolari.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru