Rolls-Royce-ul lui Saddam, de vanzare pe eBay

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.07.2008
Un Rolls-Royce Corniche care a apartinut fostului dictator Saddam Hussein este scos la vanzare pe site-ul eBay.

Esential

235.000 de euro este pretul de pornire a exemplarului Rolls-Royce detinut de Saddam Hussein.

Un exemplar Rolls-Royce care a apartinut fostului dictator irakian Saddam Hussein a fost scos la vanzare pe site-ul de licitatii eBay.

Modelul Rolls-Royce Corniche de culoare grena vine cu un interior special, din piele maronie, aer conditionat si acte care confirma faptul ca a apartinut fostului lider irakian.

Modelul va ajunge in Marea Britanie in aproximativ 28 de zile si a fost cumparat de actualul proprietar de la guverunul din Bagdad, prin intermediul unui apropiat al executivului irakian.

Actualul proprietar al modelului Rolls-Royce a promis ca va incerca sa achizitioneze si modelul Maybach pe care Saddam l-a placat cu aur de 24 de carate, dar pe care n-a ajuns niciodata sa-l utilizeze, pe care il va vinde, de asemenea, pe eBay.

Pretul de pornire a licitatie la modelul Rolls-Royce este de 235.000 de euro.

Via | Telegraph 

Comentarii (18)

  • Andrei
    Cum o fi sa mergi in masina unui criminal pe care mai dai si o groaza de bani? Absurd!
    0 0
  • Explicatim si mie cum e scos la vanzare daca deja sa vandut? Si inca o chestie cum a fost la licitatie pe ebay.com daca sa cumparat prin un intermediar?????
    0 0
  • AcidMan
    pentru Kalko
    In primul rand este "expolicati-mi" pt ca iti explica TIE ...
    In al doilea rand...
    Actualul propietar a avut o combinatie la Baghdad si a cumparat masina de la guvernul irakian.
    Acum o vinde pe Ebay ca sa faca un mic profit.
    0 0
  • Costas
    Rolls
    Gigi Becali l-o fi vazut? Sa-l anunte cineva ca sigur e interesat :)
    0 0
  • Ce misto asi cuparao e marfa si lasati ca a fost mare dictator etc americani ce fac acum ia eliberat? daia omoara la ei pe capete sa fim seriosi unde sant rachetele nucleare care se vorbea antruna ? trezitiva la realitate tata o fi facut si rau si bine da suna bine la ureche dictator sau criminal dar bus ce e? deschideti ochi ba desteptativa o data
    0 1
  • @gigi
    De acord, criminal e Bush, Saddam nu a facut altceva decat sa-si apere tara si puturile cu petrol de lacomia americanilor. Cum dreak se face ca intotdeauna victimile americanilor sunt criminali de razboi, ex: Slobodan Milosevic??? Deci in concluzie cel mai mare criminal e Bush impreuna cu soldatii lui care ne omoara la miez de noapte in mijlocul strazii si drept pedeapsa trebuie sa traiasca o viata exilati in vacante la pescuit sau la plaja in Caraibe pentru traume psihice in misiune...
    0 0
  • lome...
    Cat petrolo trimit zilnic americani din IRAK...sau AFGANISTAN..???...sau cat face litru la ei ...sau galonu???...dupa mine BUSH e criminal..nu SADAM...si nu trebuia omorat saracu ca nu cred ca o omorat el mai multi ca si BUSH...nu ar trebui nimeni sa decida cand trebe sa murim sau sa traim...mie imi pare rau de el...DUMNEZEU SA IN ODIHNEACA IN PACE...
    0 0
  • Kalko
    masina este vanduta pe ebay - dupa ce a fost cumparata din Irak.
    0 0
  • dadada
    Andrei , KESTIA CU CRIMINALUL NU SE JUSTIFICA. GINDESTE-TE CA CEI MAI MARI CRIMINALI AI LUMII AU FOST , IN AL 2-LEA RAZBOI MONDIAL....GERMANII !
    EU NU AS CUMPARA O MASINA GERMANA , DAR PE ALTE CONSIDERENTE.......DACA AS AVEA BANI AS LUA-O PE ASTA !
    0 0
  • Adrian A
    ce tare... :D

    Oricum, parca mai tare's comentariile celor care nu au habar de limba romana, da' ne sfatuiesc pe toti, ceilalti, sa ne 'dejteptam'.
    0 0
  • Vladimir
    Rolls Royce
    Ce baieti destepti! De la Rolls-Royce a lui Saddam am ajuns sa constatam cât de criminali sunt Nemtii si de aceea nu cumparam masini germane....! Dar Nene Alex, cam uiti ca ai fost înfratit cu "criminalii" de germani si ca niste lasi ati întors armele împotriva aliatilor vostri! Ce s-a ales din Germania, pe unde este România? Aici se vede caracterul adevarat! Bravo bre........ Ah, ca nu-ti poti permite o masina germana, de calitate premium, e altceva!
    0 0
  • lol
    zicea un om destept odata : romaniaaaaaaaa! tzara de rahat!!
    0 0
  • prudentul
    aloo! alooo!!
    Alo, tovarăşi! Putem să revenim la ştirea AUTO? Repet, stirea A-U-T-O. Apelurile la deşteptarea naţiunii, xenofobie şi ura între popoare sunt cu duiumul pe alte site-uri. La acest aspect românii dau clasă site-urilor talibane şi islamiste.

    Să lăsăm naibii politica internaţională şi să discutăm despre automobile.
    0 0
  • CRISTI 13
    pt. Acid Men
    Te dai si tu destept si nici nu sti sa scri corect nu sti.
    0 1
  • Adrian A (24.07.2008, 16:06)

    ce tare... :D

    Oricum, parca mai tare's comentariile celor care nu au habar de limba romana, da' ne sfatuiesc pe toti, ceilalti, sa ne 'dejteptam'.

    Lasane desteptule
    0 0
  • Pt. vladimir
    Dupa cum vorbesti cred ca esti turc(bre) Daca nu intelegi bine lb. romana , nu-i nimic , nu e limba ta materna...... Mai asculta niste manele , pe masini germane .....poate cine stie ?!?!
    0 0
  • Vladimir
    Rolls Royce
    Da, "preudentul" are dreptate! Sa revenim la tema initiala. Eu zic, nu e ceva deosebit (în ziua de astazi) sa cumperi o masina a unui (fost) dictator. Gânditi-va la masinile lui Ceausescu, sunt cotate destul de sus, iar printre cumparatori se gasesc si actrite renumite. De exemplu un Autobuz MAN, special facut pentru Ceausescu, l-a cumparat Nicole Kidman. Deobicei Automobilele pentru astfel de oameni sunt construite special, sunt ceva deosebit si sunt unicate. Nu gasesc ca este ceva de prost gust sa cumperi o astfel de masina! Masina nu are nici o vina!
    0 0
  • nuconteaza
    intrebare intrebatoare
    Da...nu e nimic in neregula sa cumperi o astfel de masina...doar ca costa mult..si ma intreb: bomba de sub ea o fi inclusa in pret? :))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru