Rolls-Royce va dezveli un model nou în următoarele săptămâni

de Sebastian Toma
Luni, 14.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Torsten Mueller-Oetvoes, CEO-ul Rolls-Royce, a confirmat debutul unui model nou în gama mărcii pe care o conduce.

Rolls-Royce va dezveli un model nou în următoarele săptămâni. Modelul va fi dezvelit la Salonul Auto de la Shanghai, anunţă Torsten Mueller-Oetvoes, CEO-ul mărcii britanice. Noul model al mărcii britanice promite să asigure un nou record de vânzări pentru constructorul din Goodwood. Şeful mărcii britanice se aşteaptă ca vânzările de pe piaţa din Statele Unite ale Americii şi de pe piaţa din China să compenseze pentru scăderea înregistrată pe piaţa din Europa.

Piaţa auto din Statele Unite ale Americii a fost pe primul lor la vânzările Rolls-Royce în 2012, iar piaţa din China s-a situat pe cea de-a doua poziţie. Însă, în anul 2013, cei de la Rolls-Royce estimează că piaţa din China va obţine prima poziţie în clasamentul vânzărilor, pe când piaţa din SUA ar putea obţine a doua poziţie.

Urmareste Automarket
Expansiunea Rolls-Royce în China se va axa pe regiunile vestice ale ţării. Recent, Rolls-Royce a deschis cel de-al 15-lea showroom al său în China şi ia în considerare expansiunea reţelei de vânzări în această ţară, care a ajuns să reprezinte o treime din vânzările sale globale.
Recordul de vânzări istoric al celor de la Rolls-Royce a fost înregistrat în 1978, când englezii au vândut 3.357 de unităţi.

Via AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (1)

  • Cel mai probabil un Ghost coupe...
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru