Rolls Royce va lansa un urmas pentru Phantom abia in 2016

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.03.2010
Constructorul britanic intentioneaza sa faca din Phantom unul din cele mai longevive modele din gama sa. Lansata in 2003, limuzina este programata pentru o nou generatie abia in 2016.

Desi a lansat anul trecut noul Ghost, o limuzina bazata pe BMW Seria 7, Rolls Royce a anuntat ca nu intentioneaza sa arunce momentan pe piata un inlocuitor pentru nava amiral Phantom.

Subsidiarul grupului BMW sustine ca un urmas este programat abia in 2016, ceea ce inseamna ca actualul model de lux ar putea stabili un record de longevitate, fiind lansat pe piata tocmai in 2003.

In contextul actual, in care ciclul de viata dureaza maxim sase ani, constructorii cautand sa inoiasca oferta in permanenta, ideea unei limuzine capabile sa ramana neschimbata vreme de 13 ani ramane un act de curaj.

Chiar daca nu va lansa o noua generatie Phantom, Rolls Royce va incerca sa atraga public nou cu ajutorul mezinului Ghost, care va fi disponibil in anii urmatori in mai multe variante de caroserie. Singura noutate in gama Phantom ar putea-o constitui o versiune hibrida sau electrica, bazata pe fratele de concern BMW ActiveHybrid 7.

Anul trecut, Rolls Royce nu a scapat neatins de criza economica.

Produsele sale nu au mai fost atat de cautate, cifra de vanzari totalizand doar 850 de exemplare, cu mult sub cele 1212 unitati livrate in 2008.

via| autoblog

Comentarii (4)

  • MDA
    Nici nu este nevoie , pentru ca RR Ghost este super tare .
    8 0
  • Zeus_Mucus
    Da pe naiba! Orice masina fie si Rolls sau Ferarri in 6 ani este varza si depasita!
    Muscati limba ALEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 11
  • Bentley
    @ asta de deasupra:)
    ai gandit ca o curca:) Ia-ti un Logan FACELIFT !!!


    Un Rolls, fie el cat de vechi, daca nu te seduce, te impresioneaza...
    7 1
  • Monsieur
    RR
    Pentru mine, o masina precum Rolls Royce, Bentley, sau Maybach, cu cat este mai veche cu atat este mai valoroasa, impunatoare si misterioasa.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru