Ruf a prezentat un model bazat pe Porsche 911 Targa din 1967

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 14.10.2010
Ruf a reintrodus Porsche 911 Targa din 1967 în producţie. Acesta a primit un facelift "model 2010" şi o motorizare modernă.

Tunerii de la Ruf, specializaţi în modificarea modelelor Porsche, au prezentat versiunea proprie a lui Porsche 911 Targa aparţinând generaţiei 1967. Modelul se numeşte Ruf Roadster şi este bazat pe un Porsche 911 Targa din 1967. Ruf Roadster este echipat cu un acoperiş tip targa, care poate fi înlăturat pentru a obţine un cabrio. Decapotarea se realizează manual, iar plafonul este realizat din mai multe bucăţi, toate fiind construite din fibră de carbon. Excepţie face luneta, care este realizată din plastic.

Cei de la Ruf au echipat modelul Roadster cu un motor boxer cu sase cilindri care oferă 400 CP la 6.600 rpm. Motorul este cuplat unei transmisii manuale cu şase trepte, dar poate fi echipat şi cu o transmisie PDK şi un sistem de tracţiune integrală. Potrivit celor de la Ruf, modelul Roadster poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.6 secunde, iar viteza maximă este de 295 km/h.

Preţul unui asemenea model este de 195.000 de euro fără taxe. Cei de la Ruf au echipat modelul Roadster cu o cuşcă de protecţie în cazul răsturnării, pnetru a îmbina sentimentul oferit de un cabrio cu siguranţa unui coupe.

Există şi o versiune turbo a acestui model, care oferă 560 CP.

Consumul de carburant al lui Ruf Roadster este de 15.9 litri la sută în mediul urban, respectiv 7.7 litri la sută în mediul extra-urban. Nivelul emisiilor de CO2 este de 252 de grame de CO2 pe kilometru. Oficialii Ruf nu au specificat ce alte modificări au operat la nivelul acestui model, deşi putem observa o parte frontală aparţinând generaţiei actuale Porsche 911, alături de un set de jante "contemporane".

Via | ZerCustoms 

Comentarii (3)

  • stai asa ... ca stirea suna bine dar nu tocmai bine...

    ar trebui sa scrie cum ca Ruf a luat un 911 din 2010 si a aplicat modificari la caroserie cat sa semene cu un RS din "67 si ca a adus ceva modificari la capitolul motoare, obtinand ceva mai multi cai putere ( 20 la aspirate si 50 la turbo )

    arata bine masina, dar nu ca acel RS :)
    2 2
  • faranume
    dude, esti f***ing funny :)))
    auzi si tu: " Ruf a reintrodus Porsche 911 Targa din 1967 în producţie. Acesta a primit un facelift "model 2010" şi o motorizare modernă. "
    2 2
  • maker, not tuner
    sunteti "funny" amandoi. In caz ca nu stiati, "tuner-ul" RUF e cam la limita denumirii, avand in vedere cat de exhaustive sunt modificarile operate masinilor Porsche. In afara de unele linii generale ale caroseriei, intreaga masina e fie complet mana lor, fie serios modificata. Asa ca nu fiti infantili cu afirmatii de genu: mare lucru, au schimbat doar farurile, au pus motor mai nou.. etc.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru