S-a lansat Jaguar XKR

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 28.06.2006
Britanicii de la Jaguar se pregatesc de Salonul Auto de la Londra. Nu exista ocazie mai buna pentru lansarea unui model de vara: noul XKR.

Iata primele fotografii oficiale al caror subiect principal este reprezentat de noul Jaguar XKR. Povestea acestui model este foarte simpla: elegantei si frumusetii lui XK “standard” le este adaugat un compresor care ii permite motorului V8 de 4.2 litri sa dezvolte 416 cai putere si un cuplu maxim de 560 Nm.

Versiunea coupe accelereaza de la 0 la 100 in 5.2 secunde, cabrioletul are nevoie de 5.3 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.

XKR va putea fi comandat incepand cu luna iulie, preturile urmand sa inceapa de la 95.000 de euro pentru versiunea coupe si de la 103.000 de euro pentru cabrio. Adaugati insa cateva mii pentru a afla viitoarele preturi la care vor putea fi achizitionate modelul Jaguar in Romania.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru