S-a semnat acordul pentru fabrica Mercedes din Ungaria

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 27.10.2008
Mercedes si Guvernul ungar au semnat acordul prinvind constructia unei fabrici auto la Kecskemet.

Esential

800 de milioane de euro va investi Mercedes in noua fabrica din Ungaria.

Rainer Schmuckle, seful Biroului de Operatiuni de la Mercedes, si Gordon Bajnai, ministrul ungar al Economiei si Dezvoltarii, au semant la Budapesta acordul prin care germanii vor construi o facilitate de productie la Kecskemet.

La eveniment au mai participat nume sonore din viata publica maghiara, printre care si premierul Ferenc Gyurcsany. Acordul a fost semnat in cadirea Parlamentului ungar. Cele doua parti au convenit asupra detaliilor legate de investitia Mercedes din Ungaria.

Fabrica Mercedes din Kecskemet va aduce 2.500 de noi locuri de munca directe si va beneficia de o investitie de 800 de milioane de euro. Activitatea fabricii va incepe in 2012, iar capacitatea de productie va fi de 100.000 de unitati anual.

Alegand aceasta regiune, tara voastra, orasul Kecskemet si oamenii de aici vor deveni o parte din istoria Mercedes. Credem in nivelul de performanta pe care il cautam aici, deoarece Mercedes oriunde se duce, treubuie intotdeauna sa gaseasca cel mai inalt nivel de calitate”, a declarat Rainer Schmuckle dupa semnarea acordului.

Mercedes va produce in Ungaria, incepand din 2012, viitoarele generatii ale modelelor A si B-Klasse.

Via | Mercedes

Taguri: Mercedes

Comentarii (1)

  • ......
    Daca eram si noi destepti si aveam niste drumuri mai bune probabil pana la urma ar fi facut fabrica in Romania,dar de,sunt mai tari ca noi ungurii. Vai de noi si de drumurile noastre...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru