S-a vandut cel mai vechi Rolls-Royce: 5 milioane €

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 05.12.2007
Cel mai vechi exemplar Rolls-Royce in stare de functionare, datand din 1904, a fost vandut ieri ila o licitatie in Londra.

Esential

103 ani are Rolls-ul vandut ieri la Londra

Cel mai vechi Rolls-Royce functional, un exemplar datand din 1904, a fost vandut ieri cu suma-record de 4.961.000 de euro. Vanzarea a avut loc in Londra, la casa de licitatii Bonham, si a doborat doua recorduri simultan: cel mai mare pret pentru un Rolls Royce si cel mai mare pret pentru o masina datand din perioada ante-1905.

Modelul, care a fost restaurat in anii '50, are 10 cai putere si a facut parte dintre curiozitatile expuse la Salonul Auto de la Paris din 2004. "Masina a fost extrem de bine intretinuta. Practic, cumparatorul ar fi putut sa urce in ea si sa plece pur si simplu conducand-o", a declarat Tim Schofield, seful biroului britanic al casei de licitatii Bonham.

Taguri: Rolls-Royce

Comentarii (3)

  • Alx CT
    wow
    Oare daca vin si eu cu Dacia 1310 din 1989 cam cat scot pe ea...eventual ma multumesc cu macar vre'o 50.ooo :)))))) Oricum isi merita banii...ca ce varsta are automobilul...
    0 0
  • ce ai zice de un oltcit
    cred ca ai lua mai mult pe un oltcit :))))))
    0 0
  • bibicu
    proprietar
    Pai chiar nu stiati? Eu l-am cumparat! O sa-l vedeti saptamana viitoare in Bucuresti (daca nu ploua).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru