Să râdem cu Renault: "Există puţină Formula 1 în orice Renault", una dintre campaniile anului în industria auto

de Mircea Meșter
Marti, 04.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Una dintre cele mai creative campanii din zona auto în 2014 le aparţine celor de la Renault, care profită de prezenţa lor ca furnizor de motoare în Formula 1 pentru a produce o serie de spoturi amuzante cu camera ascunsă.

Chiar dacă echipa de uzină Renault a renunţat la Formula 1 acum câteva sezoane, constructorul francez a rămas implicat în cea mai urmărită competiţie de motorsport a lumii prin producţia şi furnizarea de motoare pentru Red Bull, campionii mondiali din ultimele patru sezoane ale Marelui Circ. 

În aceste condiţii, deşi prezenţa mărcii nu mai este atât de accentuată cum era pe vreme în care Fernando Alonso câştiga două titluri consecutive pentru Renault F1 Team, francezii continuă să se promoveze ca una dintre mărcile care au reuşit să se impună în această zonă a sporturilor cu motor. Iar cea mai nouă campanie a celor de la Renault marşează pe ideea conform căreia spiritul Formulei 1 se regăseşte în fiecare maşină pe care marca franceză o pune pe şosele. Seria de clipuri este compusă din 8 filme separate, fiecare cu propria sa poveste.

Clipul 1: Pitstop-ul

Clipul 2: Parcarea

Clipul 3: La standuri

Clipul 4: Sunetul

Clipul 5: La boxe

Clipul 6: La supermarket

Clipul 7: Rent-a-car

Clipul 8: La spălătorie

Comentarii (5)

  • loooooooooooooooooooooooooooooooool destul de reusite reclamele :P
    21 0
  • foarte faine, mai ales aia cu sunetul masinii e bestiala :)
    17 0
  • da, aia cu sunetul e senzatie :)))
    17 0
  • Foaaaarte tare :)))))
    Daca va mai amintiti spuneam la un moment dat ca ii apreciez pe cei de la Renault pentru ca au anumite departamente foarte bune si astfel vand multe masini tocmai datorita acestui lucru. Iata o dovada. Si sa nu credeti ca aparitia lui Koleos in unele sporturi este intamplatoare. :)
    11 0
  • Absolut delicioase reclamele. :)

    @LauCalin, Renault vind masini multe in primul rand datorita calitatii produselor, dupa aceea datorita marketingului.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru