Salonul Internaţional Bucureşti îşi deschide azi porţile: Daniel Craig dezvăluie primul SUV din istoria Aston Martin

de Automarket
Miercuri, 01.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a ales Salonul Internaţional de la Bucureşti pentru a dezvălui primul său SUV din istorie. Modelul se numeşte DBX şi a fost dezvăluit de Daniel Craig, actorul care a devenit celebru după rolul lui James Bond.

NOTĂ: Acest articol reprezintă o păcăleală de 1 aprilie. Orice asemănare cu realitate este pur întâmplătoare.

În anul 2007 la Bucureşti se desfăşura ultima ediţie a Salonului Internaţional Auto Bucureşti (SIAB). De atunci şi până în prezent, ţara noastră s-a străduit să reapară pe harta marilor evenimente auto ale lumii, din păcate fără succes.

Anul acesta însă, lucrurile revin la normal odată cu Salonul Internaţional Bucureşti, desfăşurat pe o suprafaţă decentă, dar cochetă în faţa Casei Poporului. Evenimentul auto bucureştean concentrează atenţia marilor constructori auto, care au preferat un salon european în defavoarea celui american de la New York. Prin urmare, putem spune din nou că avem un punct de interes pe harta auto a lumii şi chiar un salon capabil să fure din atenţia celui de la New York.

Lamborghini Veneno la Bucureşti

Printre vedetele expoziţiei de la Bucureşti se vor număra şi celebrul Lamborghini Veneno, prezentat în 2013 la Geneva şi produs în doar trei exemplare. Unul dintre ele a fost achiziţionat de omul de afaceri Ionel Steriade, un pasionat al maşinilor exclusiviste, care a plătit aproape 4 milioane de dolari pentru această maşină.

Lamborghini Veneno a atras sute de români curioşi la stand.

El a fost suficient de mărinimos pentru a permite expunerea maşinii în cadrul Salonului Internaţional Bucureşti, la standul Lamborghini, alături de alte modele celebre, cum sunt Aventador Super Veloce şi Huracan.

Premieră mondială: SUV-ul Aston Martin

Abia aştept să testez SUV-ul DBX pe şoselele Transfăgărăşan şi Transalpina.

Am auzit că asfaltul este unul provocator.

Daniel Craig
interpretul personajului James Bond
Tot pe lista vedetelor se va afla şi SUV-ul Aston Martin, prezentat în premieră mondială la Bucureşti, după ce primele imagini apăreau în trailerul noului film din serie James Bond. Cum era şi normal, dezvelirea modelului va avea loc în prezenţa lui Daniel Craig, interpretul ultimelor filme din seria James Bond.

”Sunt extrem de bucuros să mă aflu la Bucureşti pentru a dezvălui noul SUV DBX. Este o maşină extraordinară, dezvăluită într-un cadru extraordinar. Am avut ocazia deja să o testez la filmările noului James Bond,” a declarat Daniel Craig.

Întrebat dacă îi place în România, Craig a declarat că abia aşteaptă să testeze noul SUV DBX pe Transfăgărăşan şi Transalpina, şoselele fiind perfecte pentru turnarea unei viitoare pelicule James Bond.

Daniel Craig a pozat la volanul SUV-ului Aston Martin DBX.

Dacia Logan ”Zâmbetul lui Klaus”

Salonul Internaţional Bucureşti a marcat şi un debut extrem de important pentru noi, românii. Evenimentul auto a fost ales de Dacia pentru a dezvălui în premieră mondială prima sa ediţie specială dedicată unui preşedinte. Ea se numeşte Logan ”Zâmbetul lui Klaus” şi a fost dezvoltată în mai puţin de trei luni, pentru a sărbători cele 100 de zile de mandat ale celui mai iubit preşedinte din istoria României.

Dacia va lansa ediția specială Logan "Zâmbetul lui Klaus": grilă față din linii drepte, faruri angulare, claxon sacadat

Urmareste Automarket

Salonul Internaţional Bucureşti îşi deschide porţile astăzi şi promite vizitatorilor săi o experienţă auto de talia Salonului de la Geneva.

Sunt aşteptate formaţii de dansatori şi ansambluri populare la standul fiecărui constructor, precum şi un fabulos foc de artificii la orele prânzului.

Odată cu achitarea contravalorii biletului de acces, vizitatorii vor participa la tragerea la sorţi specială, care are ca premiu epava exemplarului Aston Martin DBX, condusă de Daniel Craig în ultimul film James Bond.

Comentarii (6)

  • Ciprian
    Cred ca puteti sa luati o pauza pe ziua de azi cu glumele, 1 si buna era de ajuns decat...
    3 3
  • :)))))))
    1 0
  • @Ciprian
    Cred ca nu le-a spus nimeni ca ce-i mult strica. Plus ca-s atat de evidente incat nici macar comice nu sunt. Parca vad maine cum o sa se laude cate stiri au fost preluate de nu stiu cate site-uri.
    5 1
  • Ciprian
    Si tot nu se opresc, continua in prostie, nici intr-o zi buna nu publica atatea articole cate tampenii au scris azi. Cred ca s-au pregatit tot anul pentru 1 aprilie :|
    2 2
  • mishazaitev
    Daniel Craig? Eu auzisem ca masina a fost prezentata de Sean Connery, actorul serband in cadrul acestui eveniment implinirea varstei de 32 de ani!
    2 0
  • chibit
    Bai fratilor... am fost eu la salon, si masinile sunt acolo !!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru