Sâmbătă are loc la Bucureşti Kdf Party: evenimentul care sărbătoreşte 75 de ani de Beetle

de Dragoș Băltățeanu
Miercuri, 08.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru a marca cei 75 de ani de existenţă pentru modelul Beetle, Midocar şi Volkswagen Classic organizează în acest weekend un eveniment dedicat celor trei generaţii de VW Beetle.

Midocar şi unul dintre cele mai cunoscute cluburi ale fanilor modelelor clasice Volkswagen vor organiza la sfâşitul acestei săptămâni un eveniment care marchează cei 75 de ani de existenţă a unuia dintre cele mai iubite modele ale mărcii germane. Este vorba de Beetle, una dintre legendele vii ale industriei auto germane.

Evenimentul dedicat modelului VW Beetle poartă denumirea de Kdf Party şi va avea loc sâmbătă, 11 mai. Vor participa peste 50 de exemplare Beetle, reprezentând cele trei generaţii ale acestui model emblematic. Pentru început, buburuzele se vor strânge începând cu ora 11 în parcarea din faţa Ateneului Român, în Piaţa George Enescu. Apoi, în jurul orei 12.30, va începe o paradă pe traseul Calea Victoriei - Bulevardul Regina Elisabeta - Piaţa Universităţii - Piaţa Unirii - Splaiul Unirii, iar destinaţia finală va fi showroom-ul Midocar Vitan. 

Aici vor avea loc diverse concursuri precum jalonări cu predare de ştafetă, trageri la poartă de la volanul maşinii şi teste de îndemânare mecanică.

Atmosfera va fi susţinută de echipa Kiss FM, iar întregul eveniment va fi filmat cu drone şi camere GoPro. În plus, va fi prezentă şi cea mai nouă versiune a modelului Beetle Cabrio: 70's Edition. Toţi cei prezenţi pot participa la o tombălă al cărei premiu este un curs la şcoala de zmeie Kite Fever din Braşov. Toţi pasionaţii auto şi mai ales cei îndrăgostiţi de clasicul VW Beetle sunt aşteptaţi sâmbătă la petrecerea Kdf organizată de Midocar şi Volkswagen Classic Club.

Automarket este partener oficial al evenimentului Kdf Party, reprezentanţii portalului nostru urmând să facă parte din juriul care va acorda diverse premii participanţilor.

Comentarii (4)

  • La multi ani!

    O masina unica, alaturi de 911.
    13 5
  • Cat despre Beetle, mi se pare un exemplu clar de masina simbol care o da in bara cand vrea sa faca o revenire rasunatoare. Vanzarile sunt slabe abia trecand de un milion de exemplare in 12 ani de productie.

    Fiat 500 e exemplul opus, un succes enorm si vanzari neasteptate trecand anul trecut de un milion de exemplare vandute in 5 ani de existenta.
    6 4
  • duta alexandru
    buna ziua,ce mie imin place mult broscutaaa...
    1 1
  • X6 , X3 din astea as alege
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru