Samsung SM5, varianta coreeană a lui Renault Latitude, a primit un facelift

de Mircea Meșter
Marti, 06.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault Latitude aşteaptă modificări estetice după ce Samsung SM5 - modelul pe care se bazează reprezentantul Renault în clasa mare - a primit un facelift în Coreea de Sud.

Constructorul sud-coreean Samsung Motors, divizie a grupului Renault-Nissan, a prezentat astăzi primele imagini ale faceliftului operat modelului SM5, echivalentul asiatic al lui Renault Latitude. Modelul se află la prima transformare pe generaţia actuală, iar unele dintre modificări - dublate de altele, care să impună noua linie de design Renault pe modelul francez de segment mare - urmează să fie prezentate şi pe modelul vândut în Europa.

Deşi păstrează în mare aceleaşi linii clasice, noul Samsung SM5 vine cu blocuri optice modificate şi îmbunătăţite prin apariţia unei bande LED în zona inferioară, cu o grilă simplificată şi cu un spoiler complet nou. Nici spatele nu a rămas acelaşi, stopurile primind un nou joc de culori roşu-alb care le modernizează, în ciuda formei generale identice. Ca bonus apar jante noi de 16, 17 sau 18 inch, în timp ce dimensiunile exterioare rămân neschimbate.

Samsung SM5 - un model de mare succes pe piaţa sud-coreeană, unde se află la a treia generaţie - primeşte pe piaţa de origine două motoare, o "benzină" de 2.0 litri şi 140 CP care poate fi cuplată la o cutie CVT şi un diesel de 150 CP.

via autoforum.cz

Comentarii (3)

  • deci jantele alea sunt... bestiale :D
    8 4
  • Rectificare-Renault Latitude este versiunea europeana a lui Samsung SM5
    10 5
  • ChuckNorris
    e,asa imi place,nu mai e porcaria aia care era de Latitude,arata a masina.
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru