Saptamana viitoare se poate decide taxa auto

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 04.07.2007
Varujan Vosganian a anuntat ca la intalnirea lunara a ministrilor de Finante din UE se poate decide asupra taxei.

Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a anuntat astazi ca va participa, saptamana viitoare, la intalnirea lunara a ministrilor de Finante din UE, existand posibilitatea ca atunci sa fie prezentate si informatii noi legate de taxa auto.

El a precizat ca, deocamdata, nu exista date noi referitoare la aceasta taxa. "Nu a mai aparut nimic nou in legatura cu aceasta taxa. Saptamana viitoare voi merge la intalnirea lunara a ministrilor Finantelor si daca atunci voi avea noutati, vi le voi comunica. Oricum, singurele informatii oficiale sunt cele pe care comisarul Laszlo Kovacs le da in numele Comisiei Europene, iar altele, cum ar fi scrisori trimise de directia de specialitate, sunt doar corespondenta tehnica uzuala in astfel de situatii", a declarat Vosganian.

Romania ar putea sa transmita Comisiei Europene, in aceasta saptamana, scrisoarea de raspuns privind taxa auto, care va include referiri la modificarile legislative prevazute, in acord cu sugestiile executivului de la Bruxelles, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Comentarii (10)

  • nu stati degeaba!
    Nu ne putem astepta la nimic bun de la niste smecheri ordinari. Banditii tot banditi. Trebuie sa reclamam in continuare taxa la UE. Sa nu ii slabim.
    Puneti mina si scrieti la urmatoarele adrese. Nimeni nu o sa o faca in locul nostru.
    Din ceea ce s-a scris aici in forum si din Cotidianul, iata adresele unde deduc ca trebuie sa scriem si sa reclamam la UE (6 adrese/ institutii):
    1) Comisia Petitii a Parlamentului UE
    Parlement europeen Commission des petitions Secretariat, Rue Wiertz B-1047 BRUXELLES, e-mail: petitions@europarl.europa.eu
    2) Comisia Europeana
    Commission of the European Communities (Attn: Secretary-General), B-1049 Brussels, Belgium e-mail: SG-PLAINTES@ec.europa.eu.
    3) Comisarul pt Protectia Consumatorului, dna Kuneva, la Comisia europeana
    4) Comisarul pt taxe si vami, dl Laszlo Kovacs, la Comisia europeana, e-mail: Laszlo.Kovacs@ec.europa.eu
    5) Presedintele Parlamentului European, dl Hans-Gert Poettering, e-mail: hpoettering@europarl.eu.int
    6) Curtea de Justitie a Comunitatilor Europene
    Palais de la Cour de Justice, Boulevard Konrad Adenauer Kirchberg L-2925 Luxembourg, tel.: (352) 4303.1,
    fax: (352) 4303.2600, Internet: http://curia.europa.eu/

    Scrieti in loc sa va lamentati la nesfirsit. Daca Ungaria si Polonia au fost condamnate, inseamna ca exista jurisprudenta si hotii nostrii de la guvernare pot fi pusi la punct. Se poate scrie in limba romana si probabil si direct pe mail.
    0 0
  • virgil
    taxa auto
    cit este tericeanu prim ministru noi patura saraca vom duce greul bine ca pentru ei isi fac legile dupa cum vreu domniile lor
    0 0
  • ANGElA
    taxa auto
    Sunt pers. cu handicap am cumparat un opel din luna mai ,nu il pot inscrie din cauza legilor facute de mafiile de la putere ,astept sa fie schimbati s- au sa moara in vreun ac. de masina pt. ca ei au masini .Am avut tot felul de masini Romanesti dar nu se pot compara cu masinile din afara.
    0 0
  • taxa de prima imatr. auto
    Sa va fie rusine de cum a-ti calculat taxa masinilor aduse din afara .DRACU sa va mai voteze TARICENE .Ma intreb cum poti iesi pe tv.sa spui ca voi liberali a-ti marit pensiile ?Daca nu era PSD-ul nu se mareau,ai fost de acord ca vin alegerile dar, ne-am desteptat,am vazut cum e si cu liberali.
    0 0
  • duminica
    sa-i ardem pe jefuitorii romaniei
    veti vedea ca smecherul de vosganian care merge politicos sa-i roage pe europeni sa nu le rupa lor guvernantii nostri banii de la buget va reusi si va ramine taxa asta facem pariu pe ce vreti voi
    0 0
  • taxa auto pt. pers. cu handicap
    Sunt cu probleme la piciorul st.am gr.accentuat sunt scutita de taxa de prima imatriculare auto ? Masina e cu ,cutie de viteza automata deci imi este adaptata prin constructie
    0 0
  • taxa de prima imatric. pt. pers. cu handicap
    De ce Min.de Finante nu raspunde la intrebarile puse de pers. cu handicap?
    0 0
  • rusu nicoleta
    sunt toti niste hoti vor sa traga de timp ca lumea sa uite de taxa
    0 0
  • rusu nicoleta
    sunt toti niste hoti vor sa traga de timp ca lumea sa uite de taxa
    0 0
  • de nicoleta
    taxa auto
    trebuie sa-i obligam sa inapoieze bani inapoi oamenilor.Nu ne putem lasa acum cand santem tot mai aproape de a reusi sa ne cerem drepturile.Penru o masina euro 3 am platit o taxa aberanta de 1450 de euro.Nu este posibil asa ceva e pur si simplu bataie de joc la adresa romanilor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru